"El servei de Reempresa és excel·lent"

Publish on 17-01-2024Motos Godoy-Jennsy Reyes | Ubicació: Mataró | Cedent: Juan Antonio Godoy | Reemprenedor: Jennsy Reyes

1.Juan Antonio, pots explicar a què es dedica Talleres Godoy i per què has decidit vendre el negoci?
C: Em dedico a reparar motos des de fa molts anys i he decidit vendre'l perquè ja tinc una edat i puc jubilar-me. Ara bé, ja m'hauria d'haver jubilat, però vaig pensar de seguir un temps més. Aleshores va aparèixer en Jennsy i amb ell he trobat la persona adequada per continuar amb el negoci, ja que el coneixia des de fa temps i té la formació i l'experiència necessària i, al final, hem quedat d'acord.
 
2. Quin acompanyament li faràs o li estàs fent al Jennsy?
C: L'ajudaré en donar-li tota la informació de com he portat el negoci, tot el que fa referència a la clientela, com preparar el taller o com contactar amb els proveïdors. Ell després podrà canviar coses o proveïdors si ho considera, però jo li explicaré tot com ho he estat portant jo perquè li sigui més fàcil.
 
3. Jennsy, què opines del servei de Reempresa?
R: El servei de Reempresa és excel·lent, m'ha ajudat en tot sense cap cost. Ho he fet tot a través del Centre Reempresa de Mataró i no he hagut de fer pràcticament res més que portar la documentació que m'han demanat. El tracte ha estat molt amable i m'ha agradat molt tot l'acompanyament que ens han fet durant tot el procés. També m'han ajudat a fer el pla d'empresa per poder demanar la capitalització de l'atur, a més de la redacció del contracte de compravenda. També m'han ajudat a donar-me d'alta com autònom i l'assessorament en tots els procediments perquè el negoci anés al meu nom.
 
4. Per què et vas fixar en aquest negoci?
R: Em vaig fixar en aquest negoci perquè des de petit sempre havia volgut tenir un taller, ja que és el que he fet tota la vida, reparar motos. Per situacions de la vida, fins ara no ho he pogut aconseguir. Ara s'ha presentat l'oportunitat de complir un somni perquè portava disset anys darrere d'aquest taller. Quan vaig anar la primera vegada al taller li vaig dir a Juan Antonio que em quedaria amb el taller. I al final, després d'insistir i insistir, ho he aconseguit!
 
5.Jennsy, quin consell li donaries a un emprenedor que també volgués comprar un negoci?
R: El consell és que si ho té clar, que ho tiri endavant, que tot es pot fer. Simplement, s’han de tenir ganes i fer les coses bé. És posar-s’hi, i el que s’hi posa ho aconsegueix.  Si abandona perquè té dificultats, perd. Dificultats, en tenim en tots els aspectes de la vida.