"És molt més fàcil reemprendre un negoci que començar-ne un de nou, és el més intel·ligent i econòmic si s'està ben assessorat"

Publish on 29-05-2023Queviures J.Serra | Ubicació: Barcelona | Nom del cedent: Joan Serra Coll

Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?
C: Es una botiga de queviures dedicada a la venda de productes gourmet, vins i xarcuteria.

Per què va decidir posar-la a la venda?
C: Per la meva jubilació.

Quin tipus de reemprenedor necessitava la seva empresa? Quin perfil era l’idoni?
C: Una persona amb coneixement dels productes, de les xarxes socials, amb noves idees de venda, que sabés aprofitar la trajectòria que ha portat aquest establiment i al seu posicionament com establiment emblemàtic, al barri i a la ciutat. 

Quin servei li ha ofert Reempresa? Per què va decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?
C: Assessorament en temes tècnics, de visibilitat i de contactes amb reemprenedors a la seva xarxa.

Creu que és important proposar-li al reemprenedor interessat un període de treball en comú per transmetre el know-how empresarial?
C: Sí, penso que és molt important per a la gestió de clients i proveïdors.

Com han estat els processos de matching i les negociacions amb els diferents interessats que ha tingut la seva empresa? Han estat difícils les negociacions?
C: Molt bé i molt fàcils, les entrevistes online i els acords de confidencialitat i privacitat organitzades per Reempresa. Les negociacions, havent-hi una bona disposició per ambdues parts no han resultat difícils.

Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugui convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase de creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquest suport?
C: Penso que és molt més fàcil reempendre un negoci que començar-ne un de nou, crec que és el més intel·ligent i més econòmic si s'està ben assessorat. Pel que respecta al meu negoci al vaig continuar quan es va jubilar al meu pare, i com tots els negocis has d'actualitzar-te i reinventar-te contínuament per això encara existim.