"Reempresa ens ha permès trobar-nos, ja que en Raül va veure l’anunci a la pàgina web"

Publish on 17-07-2020Empresa: Llibreria Traços | Localitat: Canet de Mar | Reemprenedor: Raül Garreta | Cedent: Ricard Ribas

Ricard ens pots explicar breument a què es dedica Traços i per què vas decidir posar-la a la venda?

Traços és una llibreria que també es dedica  a la venda de papereria. El 90% de les vendes son de llibres i la resta de papereria. La llibreria està ubicada a la Riera Buscarons de Canet de Mar i té una trajectòria de 30 anys, es va crear al 1990.

Ja m’ha arribat l’edat de jubilació i per això em vaig adreçar a Reempresa, per buscar algú que pugues continuar amb el negoci que he portat durant tots aquest anys.

 

Raül, perquè vas decidir-te en reemprendre  aquesta  empresa?

Actualment estic a l’atur i buscava un negoci per autoocupar-me , vaig veure l’anunci al web de Reempresa i de seguida em vaig posar en contacte. Aquest negoci té una trajectòria de 30 anys en actiu i això és una garantia del seu bon funcionament. Em va interessar també per la proximitat on jo visc i també per que he treballat a Canet i conec molt bé la zona. De moment no faré cap canvi i mantindré tot el que ha estat fent el Ricard i seguiré els seus consells, si  hi han canvis, seran a llarg termini.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

Ricard: Reempresa ens ha permès trobar-nos, ja que en Raül va veure l’anunci a la pàgina web. Des de el Centre de Reempresa de Catalunya del Tecnocampus ens han facilitat molt tota la feina de gestió administrativa per formalitzar la compravenda, estem molt contents del suport i l’ajuda rebuda.

  

Creieu important els dos que hi hagi un període de transmissió i d’acompanyament

Raül: Si, i tant, per què son moltes coses a tenir en compte, molts proveïdors i cal aprendre tot el que es fa en el  dia a dia del negoci. Hem començat ja fa una setmana fent aquest traspàs de coneixement.

Ricard: Per part meva no hi ha cap problema d’acompanyar-lo el que calgui. Jo explicaria l’exemple dels nens que comencen a muntar  la bicicleta amb les dues rodetes petites de suport, a la que puguem treure les rodetes, ja podrem deixar-lo sol i ja només depèn de l’habilitat de cadascú. En el nostre cas, crec que aquest període serà molt ràpid per que en Raül està entenent fàcilment com va tot.

 

Algun consell que  donaríeu a un empresari que vulgui transmetre la seva empresa, o algun reemprenedor que busqui un negoci, tal  com ho heu fet vosaltres?

El consell que els donaríem es que vinguessin i s’apuntessin a Reempresa i es deixessin aconsellar per vosaltres, perquè tot ha estat molt fàcil amb el vostre acompanyament.