"Reempresa es converteix en un intermediari que ofereix una ajuda inestimable "

Publish on 08-11-2023Fromagerie Can Luc | Ubicació: Barcelona | Cedent: Luc | Reemprenedor: Marc i Andrew

1. Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: "Can Luc" és un negoci especialitzat en formatges que va néixer l'any 2014. Actualment, oferim més de 150 referències de formatges de tota Europa acompanyants de vins i xarcuteria entre d'altres. A més, treballem B2C principalment, però també som proveïdores del sector HORECA.
 
2. Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: La veritat és que actualment volia fer un canvi de vida i dedicar-me principalment a altres coses.
 
3. Per què vau decidir a reemprendre un negoci? Què us va fer decidir-vos per “Can Luc”?
R: Els dos tenim un perfil tecnològic, però, de la mateixa manera que en Luc, volíem fer un canvi de vida radical i integrar-nos al barri i a la comunitat. Així doncs, que millor negoci que "Can Luc", una institució del barri i del que som fanàtics!
Ara bé, també et dic, si al març ens haguessin dit que seríem formatgers al setembre, ens hauríem rigut, però a vegades les oportunitats es presenten i les has d'agafar.
 
4. Voleu fer algun canvi o innovació?
R: El negoci mantindrà la seva essència i la totalitat del seu equip. Considerem que no podria estar en millors mans. Això sí, a partir del gener del 2024 ens centrarem a potenciar el B2B i la part de "delivery".
 
5. Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?
R: Realment els dos tenim perfils tecnològics. L’Andrew va tenir un negoci d’entrega a domicili i jo he sigut advocat.
 
6. Quin servei us ha ofert Reempresa?
R i C: Reempresa ens ha ofert assessorament, acompanyament, disponibilitat i, sobretot, seguretat i tranquil·litat en tot el procés. A més, també ens heu redactat el Contracte de Compravenda, amb l’estalvi que això suposa.
 
7. Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa? I a un reemprenedor?
R i C: Si ets cedent, has de venir amb els ulls tancats, ja que t’estalviaràs molts mals de cap. Si ets reemprenedor, Reempresa es converteix en un intermediari que ofereix una ajuda inestimable si, com nosaltres, no tens experiència prèvia en processos de compravenda d’aquest tipus.