"Reempresa m'ha assessorat des del primer moment i ho ha fet tot perfecte"

Publish on 03-11-2023Carns naturals Nuri i Jordi | Ubicació: Badalona| Cedent: Nuria Cano Coll | Reemprenedor: Marta Laso

1Quines han estat les motivacions per a cedir la vostra empresa mitjançant el programa Reempresa
C: Sincerament, ha estat la Marta qui ens ha portat fins aquí, ara bé, el motiu principal per cedir l'empresa és reduir la meva jornada laboral.
 
2. Quines han estat les motivacions per comprar a Reempresa?
R: M'havien parlat molt bé d'aquest projecte i també m'havien recomanat acudir a l'IMPO Badalona perquè segur que m'ajudarien. Penso que la decisió ha estat completament encertada i que ha anat tot molt bé: sempre havia volgut tenir una tenda i m'han facilitat molt el procés.
 
3. Com a cedent, quin consell li donaries a la reemprenedora?
C: Amb la predisposició que té la Marta pocs consells li puc donar. Ella té moltes ganes, il·lusió, força i idees. El consell que li donaria és que segueixi la mateixa dinàmica que vam seguir nosaltres amb el nostre negoci, és a dir, que segueixi pel mateix camí.
 
4. Quin toc personal li donaràs al nou negoci?
R: Doncs això dependrà de la gestió econòmica que fem. Ara bé, de moment no tenim intencions de fer canvis, ja que està molt bé, tot i que afegirem alguns detalls per veure com va.
 
5. Recomanaríeu el programa Reempresa?
R: Sí, completament.
C: Sí, sense cap dubte. 
 
6. I l’IMPO de Badalona?
C: També, m’han ajudat molt.
R: Sí,  recomanaria les dues coses. La veritat és que tot ha anat molt bé. L’assessorament ha sigut molt bo. Reempresa m'ha assessorat des del primer moment i ho han fet tot perfecte.