Ahora es momento de crecer

Pues sí, Reempresa da un paso más y ahora también te ayuda a hacer crecer tu empresa. Recreixement es un programa dirigido y pensado para las empresas que buscan dar un salto y crecer. El programa no tiene ningún coste para el usuario/a ya que está cofinanciado públicamente entre la Cecot y el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Ver más
AHORA ES MOMENTO DE CRECER

Nova subvenció per a l'adquisició d'empreses

Els beneficiaris del programa poden ser autònoms i empreses titulars d’establiments de comerç i serveis amb establiments a peu de carrer i de parades de mercats municipals com; tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i serveis de reparacions, entre altres.

Ver más
NOVA SUBVENCIÓ PER A L'ADQUISICIÓ D'EMPRESES

Forma't per fer créixer la teva empresa

Has comprat un negoci i vols fer-lo créixer? Vols que el teu negoci faci un salt? Si és així, t’interessa assistir als tallers de Recreixement.

Ver más
FORMA'T PER FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA

Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

Ver más
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

¿Qué diferencia hay entre la reempresa y el traspaso de negocios?

Conoce las principales diferencias que existen entre la reempresa y el traspaso de empresas y cómo podemos ayudarte a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

Ver más
¿QUÉ DIFERENCIA HAY ENTRE LA REEMPRESA Y EL TRASPASO DE NEGOCIOS?

Consulta las actividades formativas de Reempresa

¿Estás pensando en comprar o vender una empresa? Consulta todas las actividades formativas que organizamos.

Ver más
CONSULTA LAS ACTIVIDADES FORMATIVAS DE REEMPRESA

Reempresa prioriza sus comunicaciones por vía telemática

El servicio de Reempresa continúa activo, pero si tienes dudas o necesitas contactar con nosotros hazlo a través del correo electrónico info@reempresa.org o llamándonos al teléfono 932 66 74 38.

Ver más
REEMPRESA PRIORIZA SUS COMUNICACIONES POR VÍA TELEMÁTICA

¿Ya sabes cómo financiar la compra de tu empresa?

En CaixaBank y Cecot sabemos la dificultad que supone crear y consolidar modelos de negocio viables. Por eso han impulsado Reempresa, un nuevo modelo de emprendimiento que fomenta la continuidad de empresas económicamente viables mediante un relieve en la propiedad y en la dirección.

Ver más
¿YA SABES CÓMO FINANCIAR LA COMPRA DE TU EMPRESA?

¿Qué es Reempresa?

Somos el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Catalunya. Te ayudamos a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

PARTICIPA ARA

Notícias

Sala de Premsa - 22/09/2022

Una setantena d’emprenedors/es i empresaris/àries es connecten a la Matinal Virtual de la Reempresa

El Centre de Reempresa de Catalunya amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 35 punts locals Reempresa ha organitzat aquest passat dimecres un matí per donar a conèixer empreses en funcionament que busquen un relleu i posar en contacte a cedents i reemprenedors/es del territori.

Sala de Premsa - 16/09/2022

Reempresa organitza una matinal virtual per incentivar la compravenda d’empreses a la província de Barcelona

La matinal torna a incorporar el format online per arribar a cedents i reemprenedors de tot el territori.

Informaciones de interés - 27/07/2022

Noves subvencions per al foment de l'inici de nova activitat econòmica per a treballadors/es autònoms/es (Activa Autòno+)

Ets reemprenedor/a, acabes d’adquirir un negoci i busques una ajuda per a les teves primeres passes com a empresari/ària? Aquest ajut t’interessa!

Informaciones de interés - 25/07/2022

Nou ajut per a autònoms, microempreses i cooperatives

Nou ajut per a autònoms, microempreses i cooperatives, destinat a mantenir la ocupació i facilitar la transformació cap a l’economia verda i digital de les empreses.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Agenda

Puntos de Atención

Oficinas de Reempresa

Ver el listado

Tweets