Un matí per comprar una empresa

El proper 9 de febrer a les 10h t’esperem al CEI Can Roqueta de Sabadell per participar d’un matí on podràs conèixer empreses en funcionament que estan en venta. A més, inscriu-te a l’espai de matchings, un entorn per entrevistar-te amb empresaris/àries cedents i potencials compradors/es del teu territori.

Ver más
UN MATÍ PER COMPRAR UNA EMPRESA

Ara, t'ajudem a trobar un local de titularitat municipal

Ara pots consultar tots els locals de titularitat municipal que, actualment, tens a la teva disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

Ver más
ARA, T'AJUDEM A TROBAR UN LOCAL DE TITULARITAT MUNICIPAL

Estrenem app mòbil!

Tenim una molt bona notícia: Estrenem app perquè puguis dur sempre Reempresa a la butxaca! Tant si tens dispositiu Android com iPhone, ara pots consultar tots els anuncis des del teu mòbil!

Ver más
ESTRENEM APP MÒBIL!

10 anys fent Reempresa

Aquest passat dimarts, 13 de desembre, vam celebrar els 10 anys de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya per difondre i fer de Reempresa el mercat de compravenda de negocis de referència a Catalunya.

Ver más
10 ANYS FENT REEMPRESA

Forma't per fer créixer la teva empresa

Has comprat un negoci i vols fer-lo créixer? Vols que el teu negoci faci un salt? Si és així, t’interessa assistir als tallers de Recreixement.

Ver más
FORMA'T PER FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA

¿Ya sabes cómo financiar la compra de tu empresa?

En CaixaBank y Cecot sabemos la dificultad que supone crear y consolidar modelos de negocio viables. Por eso han impulsado Reempresa, un nuevo modelo de emprendimiento que fomenta la continuidad de empresas económicamente viables mediante un relieve en la propiedad y en la dirección.

Ver más
¿YA SABES CÓMO FINANCIAR LA COMPRA DE TU EMPRESA?

Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

Ver más
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

¿Qué es Reempresa?

Somos el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Catalunya. Te ayudamos a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

PARTICIPA ARA

Notícias

Sala de Premsa - 22/12/2022

Reempresa evita el tancament de 230 empreses del sector industrial a Catalunya

A l’acte hi ha participat el director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Oriol Alcoba, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, Maria Teresa Clotet, la directora del Centre de Reempresa de Catalunya, Laura Sallent, i el membre del comitè director de Reempresa, Albert Colomer.

Sala de Premsa - 20/12/2022

Reempresa i la Diputació de Barcelona fan balanç del seu programa per evitar el tancament de negocis als municipis petits de la província

L’objectiu del conveni de col·laboració entre ambdues institucions és fer arribar informació sobre els serveis de Reempresa als municipis de menys de 15.000 habitants de la demarcació de Barcelona.

Sala de Premsa - 13/12/2022

La Cecot i la Generalitat fan balanç dels 10 anys impulsant la Reempresa a Catalunya

La Sala Gran del Palau de Pedralbes ha acollit avui un acte organitzat per la patronal Cecot i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya per commemorar els 10 anys del Centre de Reempresa de Catalunya i fer balanç de l’impacte que aquesta col·laboració publicoprivada ha tingut sobre el teixit socioeconòmic català.

Sala de Premsa - 02/12/2022

Una cinquantena d’emprenedors/es i empresaris/àries participen a la Matinal de la Reempresa del Maresme

El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar un matí d’activitats i conferències per posar en contacte a persones empresàries i emprenedores del Maresme i promoure la compravenda de pimes.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Puntos de Atención

Oficinas de Reempresa

Ver el listado

Tweets