Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

Ver más
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

Busques comprador/a per a la teva empresa?

Completant els serveis de Marketplace i consultoria de Reempresa, posem a la teva disposició un nou servei de cerca activa de potencials compradors o compradores per a la teva empresa

Ver más
BUSQUES COMPRADOR/A PER A LA TEVA EMPRESA?

Troba un comprador/a per a la teva empresa a l'exterior

“Reempresa Internacional” és un servei de cerca activa a nivell internacional de potencials compradors interessats en l’adquisició del teu negoci (particulars, empreses i/o inversors).

Ver más
TROBA UN COMPRADOR/A PER A LA TEVA EMPRESA A L'EXTERIOR

Ara, t'ajudem a trobar un local de titularitat municipal

Ara pots consultar tots els locals de titularitat municipal que, actualment, tens a la teva disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

Ver más
ARA, T'AJUDEM A TROBAR UN LOCAL DE TITULARITAT MUNICIPAL

¿Ya sabes cómo financiar la compra de tu empresa?

En CaixaBank y Cecot sabemos la dificultad que supone crear y consolidar modelos de negocio viables. Por eso han impulsado Reempresa, un nuevo modelo de emprendimiento que fomenta la continuidad de empresas económicamente viables mediante un relieve en la propiedad y en la dirección.

Ver más
¿YA SABES CÓMO FINANCIAR LA COMPRA DE TU EMPRESA?

¿Qué es Reempresa?

Somos el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Catalunya. Te ayudamos a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

DATE DE ALTA

Notícias

Sala de Premsa - 22/05/2023

La Xarxa Cesca, nova entitat adherida a Reempresa

La Xarxa Cesca (Xarxa Comunitària d’Economia Social i de Cures) és un espai integrador i inclusiu, d’autoorganització i d’apoderament, on el veïnat, els col·lectius, entitats i serveis de l’Esquerra de l’Eixample treballen col·lectivament i amb vocació de connectar amb altres agents actius tant del barri com d’arreu.

Sala de Premsa - 24/04/2023

Reempresa, el mercat de compravenda de pimes de Catalunya, arriba a la fita de les 4.000 empreses salvaguardades des del 2011

El Centre de Reempresa de Catalunya és un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que, durant aquests últims anys s’ha anat consolidant al conjunt de Catalunya. Xavier Panés, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya: “Reempresa ha aconseguit esdevenir un exemple d’èxit de col·laboració publicoprivada i un mecanisme real que permet mantenir viu el nostre teixit empresarial i, a la vegada, evitar la pèrdua de llocs de treball”.

Informaciones de interés - 24/04/2023

Subvencions destinades a l'impuls de cooperatives de treball integrades per persones joves (Fem Coop!) – Ajuntament de Lleida

Aquesta línia proposa la concessió d’ajuts per al desenvolupament d’activitats emmarcades en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària i liderades majoritàriament per persones joves. Concretament, els ajuts s’adrecen a persones físiques que vulguin crear una cooperativa i a cooperatives de recent creació.

Sala de Premsa - 21/04/2023

Una setantena de persones emprenedores i empresàries es connecten a una nova edició de la Matinal Virtual de la Reempresa

El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar un matí per donar a conèixer empreses en funcionament que busquen un relleu i posar en contacte a cedents i reemprenedors/es del territori.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Agenda

  • Actualment no hi ha cap entrada en aquesta categoria

Puntos de Atención

Oficinas de Reempresa

Ver el listado

Tweets