Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

Ver más
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

Busques comprador/a per a la teva empresa?

Completant els serveis de Marketplace i consultoria de Reempresa, posem a la teva disposició un nou servei de cerca activa de potencials compradors o compradores per a la teva empresa

Ver más
BUSQUES COMPRADOR/A PER A LA TEVA EMPRESA?

Troba un comprador/a per a la teva empresa a l'exterior

“Reempresa Internacional” és un servei de cerca activa a nivell internacional de potencials compradors interessats en l’adquisició del teu negoci (particulars, empreses i/o inversors).

Ver más
TROBA UN COMPRADOR/A PER A LA TEVA EMPRESA A L'EXTERIOR

Ara, t'ajudem a trobar un local de titularitat municipal

Ara pots consultar tots els locals de titularitat municipal que, actualment, tens a la teva disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

Ver más
ARA, T'AJUDEM A TROBAR UN LOCAL DE TITULARITAT MUNICIPAL

Reempresa Connect

El dijous, 22 de febrer, tindrà lloc la primera edició del Reempresa Connect. Un esdeveniment on es presentaran empreses en venda del sector comerç i amb les quals et podràs reunir en un cafè de networking. L'acte és gratuït amb inscripció prèvia!

Ver más
REEMPRESA CONNECT

Estrenem app mòbil!

Tenim una molt bona notícia: Estrenem app perquè puguis dur sempre Reempresa a la butxaca! Tant si tens dispositiu Android com iPhone, ara pots consultar tots els anuncis des del teu mòbil!

Ver más
ESTRENEM APP MÒBIL!

¿Ya sabes cómo financiar la compra de tu empresa?

En CaixaBank y Cecot sabemos la dificultad que supone crear y consolidar modelos de negocio viables. Por eso han impulsado Reempresa, un nuevo modelo de emprendimiento que fomenta la continuidad de empresas económicamente viables mediante un relieve en la propiedad y en la dirección.

Ver más
¿YA SABES CÓMO FINANCIAR LA COMPRA DE TU EMPRESA?

¿Qué es Reempresa?

Somos el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Catalunya. Te ayudamos a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

PARTICIPA ARA

Notícias

Sala de Premsa - 22/05/2023

La Xarxa Cesca, nova entitat adherida a Reempresa

La Xarxa Cesca (Xarxa Comunitària d’Economia Social i de Cures) és un espai integrador i inclusiu, d’autoorganització i d’apoderament, on el veïnat, els col·lectius, entitats i serveis de l’Esquerra de l’Eixample treballen col·lectivament i amb vocació de connectar amb altres agents actius tant del barri com d’arreu.

Sala de Premsa - 24/04/2023

Reempresa, el mercat de compravenda de pimes de Catalunya, arriba a la fita de les 4.000 empreses salvaguardades des del 2011

El Centre de Reempresa de Catalunya és un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que, durant aquests últims anys s’ha anat consolidant al conjunt de Catalunya. Xavier Panés, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya: “Reempresa ha aconseguit esdevenir un exemple d’èxit de col·laboració publicoprivada i un mecanisme real que permet mantenir viu el nostre teixit empresarial i, a la vegada, evitar la pèrdua de llocs de treball”.

Informaciones de interés - 24/04/2023

Subvencions destinades a l'impuls de cooperatives de treball integrades per persones joves (Fem Coop!) – Ajuntament de Lleida

Aquesta línia proposa la concessió d’ajuts per al desenvolupament d’activitats emmarcades en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària i liderades majoritàriament per persones joves. Concretament, els ajuts s’adrecen a persones físiques que vulguin crear una cooperativa i a cooperatives de recent creació.

Sala de Premsa - 21/04/2023

Una setantena de persones emprenedores i empresàries es connecten a una nova edició de la Matinal Virtual de la Reempresa

El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar un matí per donar a conèixer empreses en funcionament que busquen un relleu i posar en contacte a cedents i reemprenedors/es del territori.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Agenda

  • Actualment no hi ha cap entrada en aquesta categoria

Puntos de Atención

Oficinas de Reempresa

Ver el listado

Tweets