Inscriu-te a la Matinal del Garraf

El proper 7 de juliol a les 9.45h t’esperem a Vilanova i la Geltrú per participar d’un matí ple d’activitats presencial on aprendràs les claus per comprar o vendre una empresa. A més, inscriu-te a l’espai de matchings, un entorn per entrevistar-te amb empresaris/àries cedents i potencials compradors/es del teu territori.

Ver más
INSCRIU-TE A LA MATINAL DEL GARRAF

Nova subvenció per a l'adquisició d'empreses

Els beneficiaris del programa poden ser autònoms i empreses titulars d’establiments de comerç i serveis amb establiments a peu de carrer i de parades de mercats municipals com; tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i serveis de reparacions, entre altres.

Ver más
NOVA SUBVENCIÓ PER A L'ADQUISICIÓ D'EMPRESES

Forma't per fer créixer la teva empresa

Has comprat un negoci i vols fer-lo créixer? Vols que el teu negoci faci un salt? Si és així, t’interessa assistir als tallers de Recreixement.

Ver más
FORMA'T PER FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA

Ahora es momento de crecer

Pues sí, Reempresa da un paso más y ahora también te ayuda a hacer crecer tu empresa. Recreixement es un programa dirigido y pensado para las empresas que buscan dar un salto y crecer. El programa no tiene ningún coste para el usuario/a ya que está cofinanciado públicamente entre la Cecot y el Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Ver más
AHORA ES MOMENTO DE CRECER

Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

Ver más
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

¿Qué diferencia hay entre la reempresa y el traspaso de negocios?

Conoce las principales diferencias que existen entre la reempresa y el traspaso de empresas y cómo podemos ayudarte a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

Ver más
¿QUÉ DIFERENCIA HAY ENTRE LA REEMPRESA Y EL TRASPASO DE NEGOCIOS?

Reempresa prioriza sus comunicaciones por vía telemática

El servicio de Reempresa continúa activo, pero si tienes dudas o necesitas contactar con nosotros hazlo a través del correo electrónico info@reempresa.org o llamándonos al teléfono 932 66 74 38.

Ver más
REEMPRESA PRIORIZA SUS COMUNICACIONES POR VÍA TELEMÁTICA

Consulta las actividades formativas de Reempresa

¿Estás pensando en comprar o vender una empresa? Consulta todas las actividades formativas que organizamos.

Ver más
CONSULTA LAS ACTIVIDADES FORMATIVAS DE REEMPRESA

¿Ya sabes cómo financiar la compra de tu empresa?

En CaixaBank y Cecot sabemos la dificultad que supone crear y consolidar modelos de negocio viables. Por eso han impulsado Reempresa, un nuevo modelo de emprendimiento que fomenta la continuidad de empresas económicamente viables mediante un relieve en la propiedad y en la dirección.

Ver más
¿YA SABES CÓMO FINANCIAR LA COMPRA DE TU EMPRESA?

¿Qué es Reempresa?

Somos el mercado de compraventa de pequeñas y medianas empresas de Catalunya. Te ayudamos a comprar o vender una empresa en funcionamiento.

PARTICIPA ARA

Notícias

Sala de Premsa - 01/07/2022

Reempresa organitza una matinal d’activitats i conferències per fomentar la compravenda de negocis al Garraf, l’Anoia i l’Alt Penedès

L’activitat, que tindrà lloc al Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú, està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona amb el suport dels punts locals de Reempresa del Node Garraf, Igualada i Vilafranca del Penedès.

Informaciones de interés - 13/06/2022

Nova subvenció del CCAM per a l’adquisició de negocis del sector comerç, artesania i moda

Has comprat o tens previst comprar una empresa del sector del comerç, serveis, artesania o moda? Sol·licita la nova subvenció de la CCAM i aconsegueix fins a 5.000€

Sala de Premsa - 18/05/2022

Reempresa i la Diputació de Girona eviten el tancament de més de 135 empreses a la demarcació des del 2013

El mercat de compravenda de negocis de Catalunya disposa actualment de punts d’atenció a l’Ajuntament de Banyoles, Figueres, Girona, Olot, Palafrugell, Puigcerdà, Ripoll, Sant Feliu de Guíxols, Santa Coloma de Farners, Vulpellac i als Consells Comarcals del Gironès i del Baix Empordà

Sala de Premsa - 12/05/2022

El programa "Reempresa" salva 49 llocs de treball directes a la demarcació de Lleida facilitant la continuïtat de 27 empreses

Fruit del conveni de col·laboració entre el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el Centre de Reempresa de Catalunya, amb el qual es vol seguir treballant de forma conjunta per enfortir i salvaguardar el patrimoni empresarial de les terres de Lleida

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Puntos de Atención

Oficinas de Reempresa

Ver el listado

Tweets