Acte "Reempresa, avancem junts"

Palau de Pedralbes, Barcelona

Publicado el 13-07-2018

Fecha de inicio: 24-07-2018

Fecha final: 24-07-2018

Com ja sabràs, Reempresa es va posar en marxa l'any 2011 de la mà de la patronal Cecot i d'Autoocupació per evitar que tanquessin negocis viables per falta de relleu. Aquell any, el 2011, vam salvaguardar poc més de 13 empreses.

Avui, ja en portem més de 1.700, o el que és el mateix: cada dia evitem que dues empreses catalanes abaixin la persiana gràcies a que un nou reemprenedor/a hi dona continuïtat. L'èxit de Reempresa es deu, en gran part, al compromís i col·laboració d'entitats públiques i privades i també de la confiança de cedents i reemprenedors per vendre o comprar una empresa a través del servei

Per aquest motiu, us volem convidar a acompanyar-nos el proper dimarts 24 de juliol a les 18.30h (Acredtacions a partir de les 18h) a un acte que durem a terme al Palau de Pedralbes on hi participarà l'Hble. Sr. Pere Aragonès, vicepresident del Govern i l'Hble. Sra. Àngels Chacón, Consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

18.00 h.

Acreditacions.

18.30 h.

Benvinguda a càrrec de l’Hble. Sra.  Maria Àngels Chacón, consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

18.35 h.

Passi d’un vídeo resum de les dades d’èxit rellevants del servei així com dels reptes de futur de Reempresa.

18.38h.

Perspectives i nous objectius del Centre de la Reempresa de Catalunya a càrrec del Sr.Antoni Abad, president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya.

Agraïment del compromís de la Generalitat de Catalunya i la xarxa de col·laboradors que fan possible l’èxit de Reempresa.

18.43 h.

Presentació de resultats i dinamització de la intervenció de testimonials del servei a càrrec del Sr. Albert Colomer, president d’Autoocupació i director del Centre de Reempresa de Catalunya.

19.15h.

Cloenda a càrrec de l’Hble. Sr. Pere Aragonès, vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya.

19.25 h.

Fi de l’acte a sala.

Fotografia de les autoritats amb els reemprenedors d’èxit assistents. [Exterior / jardí]

19.30 h.

Copa de cava als exteriors del recinte.

20.30 h.

Fi de l’acte.

boto_mes_informacio_medium

Actes de presentació