2a convocatòria extraordinària d'ajudes a l'ocupació de la Fundació MAPFRE

Publicado el 04-05-2021

Fecha de inicio: 04-05-2021

Fecha final: 04-05-2021Des de la Fundació MAPFRE han posat en marxa la 2a convocatòria extraordinària d'Ajudes a l'Ocupació “ACCEDEMOS Covid”. La Fundació MAPFRE dirigeix ​​aquestes ajudes a petites empreses, autònoms i entitats socials amb fins a 6 treballadors, d'acord amb les següents condicions:

 

Ajudes per al manteniment d'ocupació:

 

Ajudes per a la generació d'ocupació:

 

La convocatòria d'Ajudes a l'Ocupació finalitzarà quan es concedeixin les 500 ajudes previstes o, si no, el 30 de setembre de 2021. Cada ajut està dotat amb una quantitat màxima de 4.500 euros per a contractes a jornada completa i d'una quantitat màxima de 2.700 EUROS per a contractes a jornada parcial o mitja jornada, sempre que no sigui inferior a 20 hores setmanals.

Cada empresa / autònom / entitat social només podrà beneficiar-se d'una única ajuda.

Queden excloses les modalitats de contracte per obra i/o servei i l'autoocupació.

Tant els nous contractes subscrits com els existents hauran de ser preferiblement indefinits. Encara s'acceptaran altres modalitats, si la durada mínima del contracte de treball a partir de la data de sol·licitud de l'ajut és de 9 mesos.

 

L'ajuda es tramitarà al següent enllaç, on hi ha les bases, que s'han de descarregar per comprovar que es compleixen els requisits: https://www.fundacionmapfre.org/premios-ayudas/convocatorias/contratacion/ayudas-empleo/

Especial Coronavirus