Reemprendre també és cosa de dones

Publicado el 07-03-2022

Fecha de inicio: 07-03-2022

Fecha final: 07-03-2022Coincidint amb el 8M, a Reempresa hem fet un recull de diversos casos d’èxits liderats per dones, que evidencien la seva rellevància en el món empresarial.

Aquest any hem aconseguit, de forma conjunta, que el 40% dels casos d’èxit hagin estat liderats per dones; una dada de gran rellevància en l’àmbit empresarial però un pèl lluny de la paritat pel què fa al món de l’emprenedoria. Des de Reempresa volem que aquesta dada, així com les persones que ho han fet possible, siguin un far per a totes aquelles dones que volen reemprendre i ser les seves pròpies caps. 

  

L-atencio-individual-i-propera-ha-sigut-un-gran-recolzament

 

Susana i Blanca

Fa uns mesos la Susana i la Blanca van decidir reemprendre i convertir-se en propietàries d’un Centre de Suport Familiar anomenat “La Xarranca”, que es dedica a l’acolliment de nens i nenes entre 0-3 anys. Les dues empresàries han decidit modernitzar el negoci i adaptar-lo a les situacions actuals per donar resposta a les necessitats dels pares i mares. Llegeix l’entrevista completa.

 

Tenir-a-una-persona-que-t-acompanya-i-resol-aquells-dubtes-que-et-van-sorgint-es-molt-important

 

Sílvia

Després de 30 anys al davant de la seva empresa, el Salvador es volia jubilar però no trobava a ningú que pugues suplir-lo i continuar amb la seva empresa. Per mitjà de Reempresa, la Sílvia va agafar-li el relleu i es va convertir en propietària d’un negoci. La Sílvia tenia clar que volia tirar endavant un projecte propi i finalment ho ha aconseguit. Llegeix l’entrevista completa.

 

maite

 

Maite

La Roser volia fer un canvi professional però no volia tancar la seva empresa després de tants anys invertits en ella. Gràcies a Reempresa va conèixer la Maite, que volia tenir un negoci propi. Ambdues empresàries han donat un gir a les seves trajectòries professionals i ara la Maite s’ha convertit en propietària d’una empresa gràcies al seu esperit reemprenedor. Llegeix l’entrevista completa.

 

vanessa

 

Vanessa

Fa un any, la Vanessa treballava per compte aliena però fa uns mesos va decidir que havia arribat el moment de donar un pas més en la seva carrera professional. Així que va decidir reemprendre amb l’ajuda de Reempresa i convertir-se en propietària d’una llar d’infants a Sant Adrià del Besos. Llegeix l’entrevista completa.

La Susana, la Blanca, la Sílvia, la Roser i la Vanessa són algunes de les dones que han decidit entrar en el món de la reemprenedoria i fer realitat el seu somni de ser empresàries. A Reempresa seguim treballant per fer que reemprendre un negoci també sigui cosa de dones! 

Informaciones de interés