El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) acull la presentació de Reempresa a l’Alt Urgell

Publicado el 12-07-2018

Fecha de inicio: 12-07-2018

Fecha final: 12-07-2018El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) ha acollit aquest dimarts la presentació del programa Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. L’objectiu de l’acte ha estat donar a conèixer el programa a un públic ampli, des dels col·lectius i associacions de comerciants, industrials i hotelers, fins a cooperatives, gestories i entitats financeres, incloent-hi també, entre d’altres, els centres d’ensenyament que imparteixen cicles formatius, alhora que també s’han donat a conèixer els serveis vinculats a Reempresa que s’ofereixen des del CETAP.

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, és punt d’atenció del Centre de Reempresa de Catalunya fruit de l’acord de col·laboració signat al 2017 i renovat al març de 2018 entre el consorci GLOBALleida i la patronal Cecot.  Amb aquest acord  va adquirir el seu compromís per garantir la continuïtat de les empreses de l’Alt Urgell, a través dels serveis del programa de Reempresa de Catalunya, oferint assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa (cedents), com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

La posada en marxa del programa Reempresa, en col·laboració amb el Consorci GLOBALleida i a través dels punts d’Atenció dels Consells Comarcals del territori permet  la continuïtat  de l’empresa, garanteix la regeneració dels llocs de treball i assegura la difusió de compravenda dels negocis ubicats a qualsevol punt del territori. En el primer semestre de 2018  hem sumat 19 casos d’èxit en el conjunt del territori i, s’han inscrit a la plataforma Reempresa 51 cedents i 57 reemprenedors interessats en comprar o vendre un negoci.

 

Primer cas d’èxit al Pallars Jussà

Sense deixar l’Alt Pirineu, Reempresa ha tancat recentment el seu primer cas d’èxit a la comarca del Pallars Jussà, gestionat a través del punt d’atenció obucat a la seu del Consell Comarcal mitjançant el conveni de col·laboració entre GLOBALleida i la patronal Cecot.

La botiga “Lo Llaminer”, de comercialització de llaminadures, regals de broma i gelats, ubicat a Tremp ha estat la primera empresa que ha realitzat una cessió del negoci a la comarca.

La propietària agafa el relleu amb molta il·lusió, empenta i amb grans idees que donaran un gir a l’actual botiga “lo llaminer”. Aquestes ganes d’emprendre de la Maite, nova propietària de la botiga, fan que l’anterior propietària, l’Olga, deixi el negoci sabent que hi haurà una continuïtat i a més, és millorarà i això l’omple de satisfacció.

Premsa RSS

Sala de Premsa