Ja estan disponibles les noves subvencions de la Generalitat per a l’adquisició d’empreses!

Publicado el 05-05-2015

Has comprat o tens previst comprar una empresa del sector del comerç, serveis, artesania o moda? Sol·licita-la i aconsegueix fins a 6.000€ !

logo_ccam

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha publicat les subvencions al comerç 2015 en les qual s’ha previst la subvenció d’adquisicions d’empreses durant el 2015 (Programa 7).

Destinataris:

Empreses, físiques i jurídiques del sector del comerç, serveis, artesania o moda, que volen realitzar una compra-venda d’un establiment comercial a peu de carrer mantenint la línia de negoci.

S’entenen com empreses de serveis, les següents activitats:

-       Serveis de reparacions.
-       Agències de viatges detallistes.
-       Tintoreria i bugaderies.
-       Perruqueria i estètica.
-       Bars i restaurants.

Es requerirà que el contracte de compra-venda s’emmarqui dins de l’exercici 2015. En cas de pagament fraccionat, tan sols es podrà justificar la quantitat liquidada fins el 31 de desembre de 2015.

A més, també ho podran sol·licitar aquells casos amb contractes realitzats entre el 16 d’octubre i el 31 de desembre de 2014, només per als pagaments realitzats durant l’any 2015.

Quantia de la subvenció:

Es subvencionarà fins el 10% de la despesa documentada de compra-venda del negoci, amb un màxim de 6.000€ i sempre i quan la inversió mínima del projecte sigui de 6.000€.

Consideracions per a l’atorgament:

A l’hora de prendre una decisió sobre l’atorgament de l’ajuda, es tindrà en compte especialment alguns dels següents aspectes:

Termini de sol·licitud:

Es podran presentar sol·licituds fins a l’exhauriment del pressupost destinat, amb límit de 31 de desembre de 2015. La tramitació de les sol·licituds procedirà per odre cronològic.

Tramitació:

El Centre de Reempresa de Catalunya no tramitarà les sol·licituds de les subvencions. Tot i això, poseu-vos en contacte amb el vostre Punt d’Atenció perquè us informin de les opcions disponibles.

Podeu trobar més informació aquí!

http://www.ccam.cat/ca/Cos/serveistramits:incentius:subvencions2015

Premsa RSS

Sala de Premsa