L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú acull una nova presentació del programa “Reempresa Mercats Municipals”

Publicado el 18-06-2018

Fecha de inicio: 18-06-2018

Fecha final: 18-06-2018Vilanova i la Geltrú, 15 de juny de 2018. La Sala Noble de la Casa Olivella de Vilanova i la Geltrú va acollir, divendres passat, la presentació de “Reempresa Mercats Municipals” al municipi, un projecte impulsat per la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona, que treballa per tal de millorar la transmissibilitat de les parades dels mercats dels municipis de la Diputació i per apropar als emprenedors els avantatges d’instal·lar-se en un mercat.

Reempresa i la Diputació de Barcelona treballen plegats amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la possibilitat de negoci i oportunitat que representen els mercats municipals per a les persones emprenedores i per millorar i assegurar la continuïtat i successió de les parades dels mercats municipals. El programa s’està aplicant actualment a 50 mercats municipals de 33 municipis diferents de la província.

A l’acte hi va assistir el regidor de Promoció de la Ciutat, Comunicació i Joventut de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Jordi Medina, el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert i el director de Reempresa, Albert Colomer.

Per Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya, “Reempresa és un mercat d’oportunitats, ja que som l’alternativa a la creació d’empreses, també dins els mercats municipals dels nostres pobles i ciutats”.

Els usuaris interessats en el servei tenen a la seva disposició un Marketplace específic per a conèixer la Reempresa als Mercats Municipals, amb una oferta de més de 100 parades de mercat. Tot aquest servei és ofert per més de 53 tècnics (punts d’atenció de Reempresa i tècnics de comerç i mercats).

boto_mes_informacio_medium

Premsa RSS

Sala de Premsa