Mataró, Granollers, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sabadell, Premis Reempresa de la Diputació de Barcelona

Publicado el 22-09-2020

Fecha de inicio: 22-09-2020

Fecha final: 22-09-2020La diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació, Eva Menor, i el secretari general de la Cecot, David Garrofé, van lliurar, ahir, en el marc del Saló BizBarcelona, els Premis Reempresa, atorgats per la Diputació de Barcelona i Cecot. Uns premis, que enguany celebren la seva cuarta edició, i que son un reconeixement a l'esforç i els resultats obtinguts durant el 2019 pels 35 Punts Locals Reempresa, que actualment hi ha a la província.

Durant el lliurament de Premis, Eva Menor va afirmar que «el mon local te un paper essencial en aquesta crisis provocada per la COViD-19 i és, alhora, motor del que hem de fer per sortir d’aquesta situació». La diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació va finalitzar el seu discurs assegurant que «hem d’enfortir les economies locals perquè una economia local forta és una economia de país forta».

Per la seva banda, el secretari general de la Cecot, David Garrofé, va assegurar que la «Reempresa funciona perquè hi ha administració i tècnics que treballen cada dia per ajudar a emprenedors i empresaris a seguir mantenint viu el nostre teixit empresarial». Així va continuar, durant l’acte de lliurament de premis, «les empreses guardonades avui sou exemple d’esforç i dedicació. Ara tenim un repte en majúscules: treballar per ajudar amb més força que mai perquè no tanquin les empreses de casa nostra».

La Diputació de Barcelona i la Cecot treballen conjuntament per consolidar la Reempresa a la demarcació de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses. La Reempresa és la metodologia i el Marketplace que facilita la transmissió d’empreses en funcionament per part d’empresaris que desitgen cedir la seva empresa a persones reemprenedores o empreses que volen adquirir-les i fer-les créixer.

El premis Reempresa estan dividits en dues categories. Així els premiats van ser:

Els premis Reempresa es van lliurar, ahir, en el marc del Saló BizBarcelonai el Saló de l’Ocupació, que enguany se celebra de manera presencial i virtual, fins dimecres 23 de setembre, a Fira Barcelona (Recinte Montjuïc).

Premsa RSS

Sala de Premsa