"A Reempresa a Lleida m’han ajudat molt i han sigut molt útils"

Publicado el 16-03-2017Nom i cognoms del reemprenedor: Carolina Juverias | Edat: 44 anys | Data de la formalització de la compravenda: 01/03/17 | Número de treballadors: 0 | Cost de l’operació: 19.975 € | Sector: Comerç | Activitat: Botiga de dietètica i nutrició

1. A què es dedica el negoci que has reemprès?

NATURALIA És una botiga de dietètica i nutrició amb llarga trajectòria al barri de la bordeta de Lleida, on venem productes Bio, per a celíacs , entre altres.

2. Quin toc personal li pretens donar al negoci per fer-lo créixer?

La creació d’una pàgina Web, faré conferències i tallers sobre nutrició , introduiré un equip terapèutic nutricional, i intentaré dinamitzar activitats varies sobre el tema.

3. El cedent t’ha acompanyat per transmetre tot el coneixement i la clientela?

Si, ha col·laborat en tot moment i tenim una molt bona relació.

4. Voldràs ampliar la plantilla i contractar alguna persona?

De moment no, ja què és un negoci petit on la demanda no és tant gran , tot i que si augmentés molt, podria plantejar-m’ho.

5. Quant temps van durar les negociacions? Van ser dures o fàcils?

Van ser força fàcils ja que la Glòria va estar predisposada en tot moment , en la segona visita ja ens havíem entès i vam poder arribar a un bon acord.

6. Has seguit els passos per reemprendre proposats per Reempresa? Han estat útils per afrontar el procés de compravenda?

Si, a Reempresa a Lleida m’han ajudat molt i han set molt útils. Em van assessorar sobre els passos que havia de seguir en la burocràcia per formalitzar el traspàs i donar-me d’alta com autònoma.

7. Com has aconseguit el finançament per posar en marxa el teu projecte?

Pel Banc, tot i que no ha set fàcil per que jo era treballadora per compte d’altre i no he pogut accedir a les línies de finançament bonificades per a emprenedors.

8. Quin consell donaries a un/a reemprenedor/a que estigués en la fase inicial del procés de reempresa?

Que procuri tenir molta informació, molt assessorament per no perdre temps, tenir tots els documents preparats i estudiats.

Jo n’estic molt contenta, m’ha anat molt bé. Ara treballo moltes hores però molt a gust per què treballo pel meu compte.