"Des de Reempresa m’han donat confiança, tranquil·litat, seguretat i una ajuda molt important"

Publicado el 04-06-2024Dolça Festa | Ubicació: Banyoles | Cedent: Teresa Juan | Reemprenedora: Pilar Rivero

1. Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: Es tracta d’una botiga de llaminadures, articles de festa i celebracions, una mica de dolços i diversió.
 
2. Per què vas decidir posar-la a la venda?
C:  Vaig decidir vendre-la per la meva situació personal, necessitava assessorament en com fer un traspàs, consell de com s’havia de gestionar i buscar alguna persona que fos el perfil per continuar amb el negoci.
 
3. Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R:  Volia fer un canvi, tenir alguna cosa pròpia i va sorgir aquesta oportunitat. Va anar tot rodó, coincidia amb el que jo volia fer, el producte, la botiga... i a més a més coneixia a la persona! Això em donava la possibilitat de tenir negoci molt aviat.
 
4. Vols fer algun canvi o innovació?
R: Si, hi vull afegir fruit sec, galetes a granel, llegum crua, xocolata de cobertura... etc. I sempre buscant producte de molta qualitat i de proximitat, que al nostre territori es fan coses molt bones.
 
5. Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Tot! Des de l’inici al final, A Reempresa ens han assessorat, un 10, ha anat perfecte, ens han donat tota la confiança, són molt propers. Ens han acompanyat durant el procés, amb molta discreció.
R: A mi també m’han ajudat moltíssim,  des de Reempresa m’han donat confiança, tranquil·litat, seguretat i una ajuda molt important perquè jo no tenia coneixement del “papeleo” i la confiança que em van donar, de cada tràmit, pas a pas de mica en mica, i resolent qualsevol dubte amb agilitat.
 
6. Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
R: Molt important, ens ha anat molt bé, hem estat molt bé juntes, hem fet horari de botiga i m’ha servit moltíssim. Hem passat nervis i riures, perquè és un procés molt intens, però la Tere fins i tot ja havia canviat coses per facilitar-me la coneixença amb els clients, introduint ja alguns dels productes que jo vull afegir, i ha anat molt bé. Els clients ja saben hi seré jo, que ja hi treballava, etc. Començar de zero hauria estat molt difícil. No és només obrir una botiga i que vinguin. Reemprendre va molt bé.
 
7. Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?
C: Sense dubte, que contacti amb Reempresa i que s’assessori per saber com va tot, estem molt contentes amb l’atenció rebuda per part de la tècnica, que ha estat en tot, en cada moment, dient què havíem de tenir en compte, quin era el següent pas, etc. Sabem portar el negoci, però no sabem res de com cedir-lo, de com tancar el cicle.
R: Que vingui i que s’informi perquè et poden donar moltes opcions, et poden ajudar donant altres idees, obrint la ment i ajudant a trobar el que busques. N’he tingut molta sort de comptar amb el servei per tots els tràmits, l’atur, la capitalització, etc... Ho recomano 100%.