“Si ha estat possible el procés, ha estat gràcies a Reempresa”

Publicado el 26-05-2019Empresa: Detecta Plastics S.L. | Localitat: Mataró | Reemprenedor: Tomàs Obregón
| Cedents: Graciela Roura i Luis Alberto Bes

Ens pots explicar breument a què es dedica l’empresa?

C: L’empresa es dedica a la distribució. Els articles que es distribueixen són de plàstic metall detectables, com poden ser bolígrafs o articles d’acer inoxidable. Aquest tipus d’articles es poden detectar a través de raig X per les industries d’alimentació i indústria farmacèutica que tenen la necessitat de detectar plàstics en els seus productes. 

 

Perquè vau decidir posar-la a la venda?

C. El motiu de la venda és que tots dos ens volem jubilar i els nostres fills no volen continuar amb l’empresa. És una empresa amb molt potencial i volíem que algú pogués agafar el relleu de tota la feina feta. 

 

Tomàs, perquè vas decidir emprendre una empresa i perquè vas decidir-te per aquesta?

R. M’he decidit per aquesta empresa perquè em va agradar molt, no només pel potencial que té sinó també pel tipus d’activitat que desenvolupa. Vaig estar en molts processos de cerca d’empresa, em vaig reunir amb més de vint! Però aquesta era la que més encaixava amb el que buscava.

 

Penses en fer algun canvi, alguna innovació?

R.Els cedents ja  m’han donat idees per fer bastantes millores i implementacions. Estaran amb mi durant dos mesos i això ens ajudarà a poder començar a pensar com aplicar els canvis de manera conjunta. 

 

Quina és la teva experiència professional prèvia?

R. He estat durant 10 anys treballant en una empresa de subministraments industrials, he tingut diverses empreses del sector de la alimentació que també vaig comprar a partir de Reempresa. Entenc bastant la tipologia de client que tenen i això em facilita entendre millor el tipus d’activitat que desenvolupa Detecta Plastics. 

 

Quin servei t’ha ofert Reempresa?

R:Tot el que hem necessitat. Si ha estat possible el procés, ha estat gràcies a Reempresa. No tenim cap queixa al respecte, tot el que hem necessitat, ens ho heu proporcionat. Des de la primera reunió de presentació vam començar a tenir diverses reunions respecte el plantejament de la compravenda. Reempresa ens va donar l’opció de comptar amb una consultora imparcial que a més ens ha ofert la possibilitat de la redacció del contracte sense deixar-nos cap tema rellevant.  

 

Creus que és important treballar conjuntament durant un període per transmetre els coneixements empresarials?

R.Jo crec que és imprescindible, sinó, no hauria fet l’operació. Facilita molt la continuïtat de proveïdors i clients. 

 

Quin consell li donaries a una persona, que estigui plantejant-se venir a Reempresa,  tant si és cedent com reempredor?

R.Que no ho dubti. Que vingui a Reempresa. Li oferiran una sèrie de possibilitats, que no tindria sense aquest servei. Segur que amb una mica de paciència trobarà el que està buscant.

C:Estem molt agraïts amb tot l’ajut que ens ha donat Reempresa.