Ajuntament de Castelldefels (La Guaita, Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels)

María Miranda Cuervas

María Miranda Cuervas

Alcaldessa

Una nova oportunitat per a empreses de velocitat reduïda.

Una de les qualitats que atresora l'emprenedor d'èxit és la confiança en el seu projecte. Sense aquesta determinació, pot resultar molt difícil resistir les inclemències que, sens dubte, aniran apareixent durant el procés d'execució dels seus propòsits. Per aquest motiu, no hi ha lloc per a la desesperança, ni per l'abatiment en els que intenten posar en marxa un pla en què creuen. No hi ha temps a perdre.

La plena assumpció d'aquesta circumstància és el motor de Reempresa. Per diverses raons, un negoci es pot veure abocat al tancament i no necessàriament perquè no compleixi les expectatives previstes. Una jubilació, un canvi d'interessos professionals o altres arguments que no tenen res a veure amb la rendibilitat d'una empresa poden precipitar la baixada de persiana i provocar, amb això, la possible destrucció de llocs de treball i el dilapidar els esforços invertits en la seva creació.

Donar una altra oportunitat a una empresa en aquestes circumstàncies, posant-la en contacte amb nous propietaris, aconsegueix proporcionar un vigor redoblat als seus actius. D'altra banda, es facilita als emprenedors interessats en reprendre aquesta activitat la tramitació necessària, i es fan més breus els passos que cal donar ja que no es comença de zero.

Es tracta, sens dubte, d'una bona recepta per donar un nou impuls a un negoci, per aconseguir la seva supervivència sota una altra perspectiva, per no deixar que s'esfumi el treball emprat des d'un principi. Aquestes són les propostes valentes que requereixen aquests temps incerts que vivim.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció