Ajuntament de Molins de Rei

Ajuntament de Molins de Rei

Ramon Sànchez Gil

Ramon Sànchez Gil

Alcalde

Molins de Rei és una vila referent de l’emprenedoria a la comarca del Baix Llobregat i pel seu centre comercial a cel obert. “Molins de Rei Centre de Comerç” compta amb prop de 800 establiments comercials i de serveis, als quals vénen a comprar consumidors de les poblacions de l’entorn.

Molins de Rei també disposa de dos polígons industrials, El Pla i Riera del Molí, que són estratègics per la seva ubicació, a prop del port i l’aeroport, i pel potencial de creixement que ofereixen a les empreses. De fet, hi ha un percentatge rellevant de companyies residents en aquests polígons que han estat capaces d’aprofitar les oportunitats de l’actual conjuntura econòmica mitjançant la recerca de nous mercats i/o d’activitats R+D+I.

En aquest entorn afavoridor per al creixement de les empreses, l’Ajuntament continua impulsant i prioritzant noves accions que contribueixin a la reactivació econòmica de Molins de Rei, a la creació de llocs de treball i a la cohesió social.

Com a alcalde de Molins de Rei, és una enorme satisfacció poder anunciar-vos que hem renovat el conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i Cecot per continuar oferint el servei Reempresa fins el 2020. Es tracta d’un servei que cerca evitar el tancament d’empreses per manca de relleu directiu i gerencial, i donar noves oportunitats als reemprenedors que prefereixen continuar un projecte ja encetat que no començar-ne un des de zero.Actualment, l’Ajuntament de Molins de Rei dóna servei als cedents i reemprenedors de Molins de Rei, El Papiol, Pallejà, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Cervelló, Vallirana, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Llobregat.

consultalesdades2