Model de negociEn aquest taller de Recreixement coneixerem els aspectes clau del teu negoci amb el model CANVAS, parlarem del posicionament del teu negoci, de l’estructura de costos i ingressos i definirem accions per tal de potenciar el model de negoci i treballarem per millorar les teves habilitats comunicatives a l’hora de presentar-te a tercer amb l’objectiu de trobar noves oportunitat o cercar finançament

Sessió 1: Coneix els aspectes clau del teu negoci amb el model CANVAS
En aquesta sessió començarem a treballar l’eina estrella d’anàlisi de model de negoci, el CANVAS. A través del model canvas podràs analitzar de manera transversal l’empresa amb l’objectiu de definir accions de potenciació i millora. Començarem analitzant els segments de clients, la proposta de valor, els canals i com s’estableix les relacions amb la clientela.

Sessió 2: Com posiciones el teu producte al mercat?
En aquesta sessió parlarem del posicionament de la teva empresa en el mercat, valorant els recursos que utilitzes, les activitats i socis principals que tens i destacarem la importància d’analitzar la responsabilitat social i ambiental de l’empresa.

Sessió 3: Estructures de costos i ingressos del teu negoci
En la tercera sessió del taller de model de negoci ens centrarem en l’anàlisi econòmic de l’empresa. Valorarem l’estructura de costos que té el negoci actualment, tant costos fixes com variables i l’estructura d’ingressos amb l’objectiu de millorar el fons de maniobra de l’empresa i la gestió de la tresoreria a través d’accions concretes basades en el model de negoci enfocat al creixement de l’empresa.

Sessió 4: Definim accions de Recreixement
L’última sessió del taller l’enfocarem a definir accions de Recreixement per tal de potenciar el model de negoci i treballarem per millorar les habilitats comunicatives a l’hora de presentar el negoci a tercers amb l’objectiu de cercar noves oportunitats, noves empreses sòcies o inclús per cercar finançament. A través de l’exercici de l’elevator aprendrem a definir el negoci d’una manera organitzada mitjançant un missatge concís i entenedor.


Calendari

25/01/2022

Taller de Model negoci

Sessió online

Microsoft Teams

Dies: 25 de gener, 1, 8 i 15 de febrer

Horari: 9:00 - 11:30h

INSCRIU-T'HI

23/02/2022

Taller de Model negoci

Sessió online

Microsoft Teams

Dies: 23 de febrer, i 2, 9 i 16 de març

Horari: 14:00 - 16:30h

INSCRIU-T'HI

23/03/2022

Model de negoci

Sessió Online

Microsoft Teams

Dies: 23 i 30 de març, i 5 i 7 d'abril

Horari: 14:00 - 16:30h

INSCRIU-T'HI


Informació d'interès

A qui va dirigit? Aquest taller va dirigit exclusivament a empreses.

Duració: 4 sessions de 2.5h/ 10h total.

Inscripció gratuita