Nova Matinal de la Reempresa a Badalona

El proper 15 de novembre a les 10.00h t’esperem al BCIN (Centre de Negocis i Congressos de Badalona) per participar d’un matí ple d’activitats on aprendràs les claus per comprar o vendre una empresa.

Ver más
NOVA MATINAL DE LA REEMPRESA A BADALONA

Talleres de formación Reempresa

¿Eres Reemprendedor, pero no sabes cuál podría ser tu empresa? ¿Ya conoces la empresa que te interesa, pero desconoces qué pasos debes seguir? ¿Estás en proceso de negociación y te falta información para tomar todas las decisiones?

Ver más
TALLERES DE FORMACIÓN REEMPRESA

Reempresa, Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017

Amb aquest reconeixement, es constata l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de la petita i mitjana empresa i la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial del país i a la lluita contra l’atur.

Ver más
REEMPRESA, PREMI EUROPEU DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL 2017

Colaborador financiero de referencia

Caixabank llega donde está tu negocio

Ver más
COLABORADOR FINANCIERO DE REFERENCIA

¡Encuentra tu punto!

Encuentra tu punto de atención del Centro de Reempresa de Cataluña más cercano.

Ver más
¡ENCUENTRA TU PUNTO!

Reempresa en cifras

A continuación, te presentamos algunas de los datos más relevantes de los procesos de Reempresa porque conozcas con más detalle las características de las operaciones intervenidas por el Centro de Reempresa de Cataluña

Ver más
REEMPRESA EN CIFRAS

¡Reempresa funciona!

Desde su puesta en marcha, Reempresa ha salvaguardado más de 1.700 empresas y 5.100 empleos

PARTICIPA ARA

Notícias

Sala de Premsa - 11/10/2018

Torna la Global Entrepreneurship Week

Un any més, novembre serà el mes de l’emprenedoria. Durant la setmana del 12 al 18 de novembre se celebrarà la Global Entrepreneurship Week 2018, set dies d’esdeveniments, activitats, conferències i tallers que celebraran l’emprenedoria i connectaran els ecosistemes emprenedors de més de 170 països. Reempresa, Autoocupació i BANC en som els organitzadors amfitrions a tot l'estat espanyol.

Sala de Premsa - 10/10/2018

El Berguedà renova el seu compromís amb Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses de la comarca

El Berguedà disposa d’un punt d’atenció de Reempresa ubicat a la seu de l’ADB, que ofereix assessorament als cedents i reemprenedors de tota la comarca .

Sala de Premsa - 09/10/2018

Una vuitantena d'emprenedors i empresaris assisteixen a la Matinal de la Reempresa de Manresa

El Palau Firal de Manresa ha acollit aquest matí la cinquena edició d'una jornada destinada a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors i emprenedores que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

Sala de Premsa - 26/09/2018

La Junta Directiva de Transeo, l’associació europea del sector de la transmissió de pimes, es reuneix a Barcelona per conèixer la Reempresa

A la trobada hi ha assistit la secretària general de l’organització, Marie Depelssemaker, el director del Centre de Reempresa, Albert Colomer, així com altres representants de les regions valona i flamenca de Bèlgica, de França, Holanda i Alemanya.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Agenda

Puntos de Atención

Oficinas del Centre de Reempresa de Catalunya

Ver el listado

Tweets