Marxem de vacances! Tornem el 27 d'agost!

El servei no s'atura, però la seu central romandrà tancada per vacances del 6 al 24 d'agost (ambdós inclosos).

Ver más
MARXEM DE VACANCES! TORNEM EL 27 D'AGOST!

Reemprendre és ara una mica més fàcil!

La Generalitat de Catalunya ha publicat les subvencions al comerç 2018 destinades a aquelles empreses físiques i jurídiques del sector del comerç, serveis, artesania o moda, que hagin realitzat una compravenda d’activitat o haver ocupat una parada de mercat municipal des del 19 de novembre del 2017 i durant el 2018.

Ver más
REEMPRENDRE ÉS ARA UNA MICA MÉS FÀCIL!

Talleres de formación Reempresa

¿Eres Reemprendedor, pero no sabes cuál podría ser tu empresa? ¿Ya conoces la empresa que te interesa, pero desconoces qué pasos debes seguir? ¿Estás en proceso de negociación y te falta información para tomar todas las decisiones?

Ver más
TALLERES DE FORMACIÓN REEMPRESA

Reempresa, Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017

Amb aquest reconeixement, es constata l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de la petita i mitjana empresa i la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial del país i a la lluita contra l’atur.

Ver más
REEMPRESA, PREMI EUROPEU DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL 2017

Colaborador financiero de referencia

Caixabank llega donde está tu negocio

Ver más
COLABORADOR FINANCIERO DE REFERENCIA

¡Encuentra tu punto!

Encuentra tu punto de atención del Centro de Reempresa de Cataluña más cercano.

Ver más
¡ENCUENTRA TU PUNTO!

Reempresa en cifras

A continuación, te presentamos algunas de los datos más relevantes de los procesos de Reempresa porque conozcas con más detalle las características de las operaciones intervenidas por el Centro de Reempresa de Cataluña

Ver más
REEMPRESA EN CIFRAS

¡Reempresa funciona!

Desde su puesta en marcha, Reempresa ha salvaguardado más de 1.700 empresas y 5.100 empleos

PARTICIPA ARA

Notícias

Informaciones de interés - 27/07/2018

L’Ajuntament de Vic destina 15.000 euros a reforçar el comerç mitjançant la Reempresa

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i incentivar la continuïtat del sector, l’Ajuntament de Vic ha convocat per primera vegada uns ajuts destinats a la transmissió o cessió de negocis en el marc del programa Reempresa.

Sala de Premsa - 24/07/2018

Reempresa celebra al Palau de Pedralbes la fita de 1.770 reempreses en set anys

Pel vicepresident Pere Aragonès, "l’existència d’un servei com el de Reempresa és molt important. Molt rellevant per mantenir la cohesió d’aquest teixit empresarial i la continuïtat dels negocis. Aconseguir que les empreses no tanquin és cabdal. I molts emprenedors i empresaris no sabien on anar quan buscaven un relleu per al seu negoci. El servei de Reempresa va omplir aquest buit”.

Sala de Premsa - 18/07/2018

El programa “Reempresa Mercats Municipals” arriba a Terrassa per facilitar la transmissió i ocupació de les parades dels mercats

Aquest projecte, impulsat per la Cecot i la Diputació de Barcelona, treballa per tal de millorar la transmissibilitat de les parades dels mercats dels municipis de la Diputació i per apropar als emprenedors els avantatges d’instal·lar-se en un mercat.

Sala de Premsa - 12/07/2018

El Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) acull la presentació de Reempresa a l’Alt Urgell

La posada en marxa del programa Reempresa, en col·laboració amb el Consorci GLOBALleida i a través dels punts d’Atenció dels Consells Comarcals del territori permet la continuïtat de l’empresa, garanteix la regeneració dels llocs de treball i assegura la difusió de compravenda dels negocis ubicats a qualsevol punt del territori.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Puntos de Atención

Oficinas del Centre de Reempresa de Catalunya

Ver el listado

Tweets