Reemprendre és ara una mica més fàcil!

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha publicat les subvencions al comerç 2017 en les qual s’ha previst la subvenció d’adquisicions d’empreses durant el 2017 (Programa 3: àmbit 1).

Ver más
REEMPRENDRE ÉS ARA UNA MICA MÉS FÀCIL!

Talleres de formación Reempresa

¿Eres Reemprendedor, pero no sabes cuál podría ser tu empresa? ¿Ya conoces la empresa que te interesa, pero desconoces qué pasos debes seguir? ¿Estás en proceso de negociación y te falta información para tomar todas las decisiones?

Ver más
TALLERES DE FORMACIÓN REEMPRESA

Colaborador financiero de referencia

Caixabank llega donde está tu negocio

Ver más
COLABORADOR FINANCIERO DE REFERENCIA

¡Encuentra tu punto!

Encuentra tu punto de atención del Centro de Reempresa de Cataluña más cercano.

Ver más
¡ENCUENTRA TU PUNTO!

Reempresa en cifras

A continuación, te presentamos algunas de los datos más relevantes de los procesos de Reempresa porque conozcas con más detalle las características de las operaciones intervenidas por el Centro de Reempresa de Cataluña

Ver más
REEMPRESA EN CIFRAS

¡Reempresa funciona!

Desde su puesta en marcha, Reempresa ha salvaguardado más de 1.200 empresas y 3.200 empleos

PARTICIPA ARA

Notícias

Informaciones de interés - 27/07/2017

Ja estan disponibles les noves subvencions de la Generalitat per a l’adquisició d’empreses

Has comprat o tens previst comprar una empresa del sector del comerç, serveis, artesania o moda? Sol·licita-la i aconsegueix fins a 3.000€!

Sala de Prensa - 18/07/2017

Més d'una trentena de professionals del comerç lleidatà assisteixen a la presentació del Mercat Sectorial del Comerç de la Reempresa

Més d'una trentena de professionals de comerç de la demarcació de Lleida, entre botiguers, comerciants, i altres agents del sector, han assistit aquest matí a la sessió informativa convocada per la patronal Cecot a la seu de la Delegació de la Generalitat a Lleida, per presentar el Mercat Sectorial de la Reempresa, una iniciativa que impulsa la patronal amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement.

Sala de Prensa - 10/07/2017

Reempresa participa al 27è Fòrum de l’Auditor Professional, organitzat pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Aquest any se celebra el 27è Fòrum de l’Auditor Professional a l’Hotel Melià Sitges sota el lema “Integritat i transparència en temps digitals”.

Sala de Prensa - 23/06/2017

El Consell Comarcal de la Cerdanya posa a disposició del teixit empresarial de la comarca el programa Reempresa

Reempresa ha atès fins a dia d’avui a més de 475 empreses cedents i a 734 persones reemprenedores interessades a la província de Girona.

RSS de Notícias Ver todas las Notícias

Agenda

Puntos de Atención

Oficinas del Centre de Reempresa de Catalunya

Ver el listado

Tweets