La Matinal de Reempresa del Vallès Oriental reuneix una seixantena d’empresaris i emprenedors

el9nou.cat

Publicado el 21-06-2021

Fecha de inicio: 21-06-2021

Fecha final: 21-06-2021La Matinal de la Reempresa del Vallès Oriental, que s’ha celebrat aquest divendres en format virtual, ha reunit una seixantena d’empresaris i emprenedors que han participat en un matí d’activitats i conferències. El programa s’adreçava a empresaris que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

Amb la coordinació dels punts locals de Reempresa de Granollers, Cardedeu, Sant Celoni, les Franqueses, Mollet i Caldes s’han fet conferències per assessorar possibles cedents i persones reemprenedores. Els cedents també han fet presentacions ràpides (elevator pitch) per presentar en poc més d’un minut i mig els seus negocis. Finalment, hi ha hagut espai perquè els participants s’entrevistessin amb diferents cedents.

Ha estat un acte per acostar les persones interessades a reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims expliquessin de primera mà el funcionament i la gestió de la seva empresa.

Reempresa és un servei creat per la patronal Cecot i que té el suport de la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu que negocis viables tinguin continuïtat quan, per circumstàncies diverses -entre les quals la jubilació- els seus primers impulsors no poden seguir-se’n fent càrrec. És una fórmula per donar continuïtat a aquests negocis i que no es perdin llocs de treball.

Més de 200 empreses cedides en deu anys

Des del 2011, any que es va posar en marxa Reempresa, han passat pels diferents punts locals de Reempresa del Vallès Oriental, 1.137 reemprenedors a la cerca d’un negoci en funcionament i 569 cedents que buscaven un relleu. En total s’han posat en marxa 978 processos de Reempresa.

Els casos de Reempresa finalment completats han evitat el tancament de 217 negocis de la comarca. La seva venda ha generat una inversió induïda de 10,5 milions d’euros i ha permès salvaguardar 542 llocs de treball al Vallès Oriental.

Font: el9nou.cat | Notícia

Reempresa en los medios