Sala de Premsa

Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017 que atorga la Comissió Europea

Sala de Premsa - 24/11/2017

El Centre de Reempresa de Catalunya ha estat la iniciativa guanyadora en la categoria que premia a les iniciatives que treballen per la millora de l'entorn empresarial.

Leer más


La Fundació Prevent, entitat que treballa per facilitar la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, s’ha adherit a la xarxa de col·laboradors del Centre de Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses, amb l’objectiu de treballar conjuntament per fomentar la compravenda de negocis i fer créixer el teixit empresarial del territori.

Leer más


“Estem contents perquè tenim un objectiu comú molt important: promoure la transmissió d’empreses en funcionament a la demarcació de Girona i evitar-ne el tancament”, Xavier Panés.

Leer más


2023 tanca amb 582 operacions realitzades, que han suposat una inversió induïda de més de 35 milions d’euros i el manteniment de 1.460 llocs de treball.

Leer más


En commemoració del Dia Internacional de la Dona, des de Reempresa, volem fer públic una anàlisi sobre el rol de les dones en l'àmbit de l'emprenedoria.

Leer más


“Reempresa Connect és un esdeveniment que reuneix empreses en venda d'un mateix sector amb potencials perfils compradors interessats”, Oriol Alba.

Leer más


Olga Serra, diputada delegada de Comerç i Consum de la Diputació de Barcelona; “Reempresa Mercats Municipals permet donar una segona oportunitat a les parades, mantenir vius els mercats i generar una nova ocupació”.

Leer más


Reempresa i el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida treballen de forma conjunta per seguir enfortint i salvaguardant el teixit empresarial de les terres de Lleida

Leer más


Aquestes jornades aprofundeixen en el coneixement de l’entorn socioeconòmic i nous hàbits de consum de la ciutadania

Leer más


Més de 30 reunions entre persones cedents i reemprenedores.

Leer más


L’espai de matchings de Reempresa al BizBarcelona va acollir més de 50 reunions entre persones cedents i reemprenedores.

Leer más


Premsa RSS