Reempresa i la Diputació de Barcelona fan balanç del seu programa per evitar el tancament de negocis als municipis petits de la província

granollers.cat

Publicado el 21-12-2022

Fecha de inicio: 21-12-2022

Fecha final: 21-12-2022La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot han presentat aquest migdia l’evolució del programa “Reempresa | Municipis Petits. Impulsem el comerç local”. Ho han fet en un acte just davant de l’Hostal Serra de Montmeló, un dels negocis que no ha hagut d’abaixar la persiana gràcies a l’ajuda de Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya i acompanyats per representants de l’Ajuntament de Montmeló i Granollers.

A l’acte hi ha participat l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, la diputada delegada de comerç de la Diputació de Barcelona, Ana Maria Martínez, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Montmeló, Albert Montserrat, la 5a tinent d’alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers, Gemma Giménez i el secretari general de la Cecot, Oriol Alba.

Llegir la notícia

Font: granollers.cat

Reempresa en los medios