Més d’una seixantena d’empresaris i emprenedors se citen a la Matinal de la Reempresa del Barcelonès Nord

Publicado el 24-03-2022

Fecha de inicio: 24-03-2022

Fecha final: 24-03-2022Badalona, 24 de març del 2022. El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha acollit aquest dijous al matí una nova edició de la Matinal de la Reempresa, un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors/es que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

L’esdeveniment, que ha reunit prop d’una seixantena d’assistents entre persones empresàries i emprenedores, ha estat coordinat conjuntament amb els punts locals Reempresa de l’Ajuntament de Badalona i de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de la col·laboració que mantenen la Cecot i la Diputació de Barcelona per fer arribar la Reempresa al conjunt de la demarcació de Barcelona.

Àlex Montornès, primer tinent d’alcalde de l’àmbit d’Impuls de la ciutat i Reconstrucció COVID de l'Ajuntament de Badalona, Blanca Padrós, segona tinenta d’alcaldessa de l'Àrea d'Economia, Serveis Interns, Treball, Universitats, Innovació i Transparència de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Eva Menor, presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i Laura Sallent, directora del Centre de Reempresa de Catalunya han participat a l’acte de benvinguda de la matinal.

A la jornada també hi ha assistit diversos tècnics i tècniques dels diferents punts d’atenció participants a la matinal i altres representants institucionals del territori.

El primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, ha posat en valor Reempresa, afirmant que serveix perquè “hi hagi un relleu a les empreses i es preservin els llocs de treball” i ha destacat que “Reempresa ha esdevingut un model d’emprenedoria de referència”.  

Per altra banda, la segona tinenta d’alcaldesssa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Blanca Padrós Amat, ha agraït la feina feta per Reempresa durant aquests anys, posant en valor que “permet que hi hagi igualtat d’oportunitats per a tothom”. També ha mencionat que “Reempresa és un mercat molt útil per desenvolupar i preservar les diferents empreses del nostre municipi” destacant que és “un exemple de col·laboració entre entitats públiques i privades per enfortir el teixit empresarial de casa nostra”.  

En aquest sentit, Eva Menor, presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona ha posat en valor que “tanta gent present a l’acte demostra l’interès pel projecte de Reempresa”. També ha exposat la importància de la trobada, que ha de servir, ha dit, per enfortir el teixit empresarial de la província, i ha destacat que “Reempresa és un programa d’èxit que s’ha d’expandir encara més perquè pugui arribar a tothom”.

Per altra banda, Laura Sallent, directora del Centre de Reempresa de Catalunya, ha posat en valor aquests deu anys de col·laboració amb la Diputació de Barcelona i a totes les persones que hi ha al darrera d’aquest gran projecte, així com els bons resultats de Reempresa, que “demostren que aquest projecte continua sent un gran èxit de col·laboració publicoprivada”.

L’acte s’ha estructurat en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles persones empresàries i persones reemprenedores interessades en el programa, un elevator pitch des d’on diferents persones que busquen vendre el seu negoci han pogut presentar la seva empresa a diferents emprenedors/es i un espai de matchings, on els participants han disposat de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta última activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

 

Sobre Reempresa

La Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Des de la seva posada en marxa, Reempresa ha viscut un gran creixement, arribant a salvaguardar més de dues empreses al dia de mitjana a Catalunya.

Premsa RSS

Sala de Premsa