Reempresa assisteix al Transeo Summit per reunir-se amb experts en la compravenda d'empreses a Europa

Publicado el 19-06-2023

Fecha de inicio: 19-06-2023

Fecha final: 19-06-2023El passat 12 i 23 de maig es va celebrar a Charleroi, Bèlgica una nova edició del Transeo Summit. L'esdeveniment internacional de referència per a experts en transmissions empresarials de petites i mitjanes empreses. 

El dilluns 12 de juny es va celebrar la Transeo Members Meeting, cita on el Centre de Reempresa va poder assistir. En aquesta reunió es va presentar el Transeo Deal Club, una iniciativa dedicada a la dinamització de la compravenda internacional d’empreses entre els seus membres. A la cita s’hi van presentar 15 dels 200 perfils que formen part activa del club, d'entre els quals s’hi trobava Reempresa, que va presentar una oferta de cessió d’una empresa del sector del ciclisme amb atractiu internacional.  

Seguidament, es va donar pas a l’obertura del Transeo Summit, que va venir seguit de conferències d’experts en la transmissió de negocis durant tota la tarda del dilluns i del dimarts pel matí. 

Més tard, a la nit, es va fer un sopar de networking, en el qual els assistents de Transeo van poder intercanviar els seus coneixements i crear xarxa entre ells.  

El Transeo Summit és l’esdeveniment de referència a Europa dedicat a la compravenda de PIMEs. És el lloc ideal per connectar i intercanviar coneixements amb professionals del món de la transmissió empresarial. En aquesta edició hi han participat 80 persones de 14 països de tota Europa i altres parts del món. 

Premsa RSS

Sala de Premsa