Reempresa organitza una matinal d’activitats i conferències per fomentar la compravenda de negocis al Barcelonès Nord

Publicado el 19-03-2022

Fecha de inicio: 19-03-2022

Fecha final: 19-03-2022Dilluns 21 de març del 2021. El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acollirà, aquest proper dijous 24 de març, una nova edició de la Matinal de la Reempresa, una jornada pensada per donar les eines necessàries per comprar o vendre negocis tant a persones empresàries com a persones emprenedores que s’estan plantejant autoocupar-se a través de la compra d’una empresa. Aquesta edició torna a recuperar el format presencial, després de que les últimes dues matinals (al Vallès Oriental i al Baix Llobregat) es fessin en format virtual a causa de la pandèmia generada per la COVID-19.

Al llarg del matí hi haurà activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa en funcionament i presentar candidats i candidates per a la compra, o bé empreses en venda. L’acte s’estructurarà en diverses activitats: conferències amb l’objectiu d’assessorar possibles persones empresàries i també a persones emprenedores interessades en el programa. Se seguirà amb un Elevator Pitch d’empreses a la venda, i un Espai de Matchings on les persones que hi participin es podran entrevistar amb diferents empresaris o empresàries que busquen un relleu al capdavant del seu negoci.

L’objectiu d’aquesta activitat és poder apropar a persones interessades en reemprendre amb d’altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin. Així, les darreres poden explicar de primera mà el funcionament, gestió i particularitats de la seva empresa.

Les inscripcions a l’esdeveniment es poden fer a través d’aquest enllaç. A més, des d’aquest espai es poden consultar les empreses que participaran a l’Espai de Matchings i reservar una reunió amb aquelles que l’emprenedor o emprenedora desitgi. A l’edició d’enguany s’hi pot trobar des d’una botiga de mobles o un centre d’estètica, fins a una empresa de fabricació d’equips electrònics o un restaurant masia, entre moltes altres.L’activitat està organitzada conjuntament entre Reempresa i la Diputació de Barcelona amb el suport dels punts locals de Reempresa de l’Ajuntament de Badalona i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet – Grameimpuls.

 

Sobre la Reempresa

La Reempresa, una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació,  és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. El desplegament a la demarcació de Barcelona es realitza en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i els 35 principals centres locals de serveis a les empreses de la demarcació.

L’objectiu de Reempresa és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació. En total, a Catalunya hi ha 80 punts d’atenció d’aquest programa, 35 al conjunt de la demarcació de Barcelona.

Premsa RSS

Sala de Premsa