"Estaré acompanyant al José Julio el temps que em necessiti"

Publicado el 06-10-2020Empresa: Tot Descans | Localitat: Mataró | Reemprenedor: José Julio Rego | Cedent: Antoni Hernández

Ens pots explicar breument, Antoni a què es dedica TOT DESCANS i per què vas decidir posar-la a la venda?

C: TOT DESCANS, es dedica a vendre matalassos i articles pel descans. Vaig muntar la botiga fa 24 anys. La meva idea va ser crear una botiga especialitzada, no una botiga que vengués tot tipus de mobles. Afortunadament ens ha anat molt bé durant aquests anys.

Tant a mi com a la meva dona, que també treballa a la botiga, ens ha arribat l’hora de la jubilació i ara toca fer altres coses. És per això que hem decidit cedir el negoci.

 

Estàs satisfet d’haver pogut vendre el negoci?

C: Sí, però trobaré a faltar la meva feina, perquè quan un té la gran sort de treballar amb alguna cosa que li agrada, s’acaba trobant a faltar. Tothom em diu que estar jubilat també és molt bo per poder fer altres coses. Bé, suposo que m’acostumaré en un temps...

 

José, perquè vas decidir-te a reempredre aquest negoci?

R: Jo ja tinc una botiga de sofàs i matalassos, justament davant la seva botiga. Tot Descans és una botiga que sempre m’ha cridat l’atenció. Encara que és petitona, és una botiga que esta molt establerta a Mataró, amb una clientela feta i una trajectòria de molts anys. Els temps que estem passant no son massa bons, però, jo tinc confiança que tot anirà bé.

També penso que el barri on està  no pot perdre el comerç. Seria una llàstima que en aquest barri es tanquin botigues, que son les que donen vida al carrer.

Sóc una persona amb molta empenta i tinc moltes ganes de portar aquesta botiga també!

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Reempresa ens ha ajudat en tota la gestió de la cessió del negoci. Ens ha donat tota la informació, que necessitàvem per portar a terme la compra venda del negoci i preparant tot els contractes, tant d’arres com de compra venda.

R: Em vaig assabentar que l’Antoni cedia la botiga i ell em va dir que tot l’assessorament li donaven des de Reempresa a Mataró, que està ubicada al Tecnocampus.

Quan m´ho va dir em va donar confiança perquè la primera botiga la vaig obrir amb el suport del Servei d’Emprenedoria del Tecnocampus ara fa 3 anys.

 

Creieu important que hi hagi entre els dos, un període de transmissió i d’acompanyament?

C: Aquest període de transmissió s’està fent. Estaré acompanyant-lo el temps que em necessiti. Ja vaig estar la setmana passada, estaré aquesta setmana, i si vol la setmana que ve o l’altra, ajudant a la dependenta, explicant-li com funciona tot. Explicant-li tots els  productes, donant-li la informació de proveïdors perquè pugui passar les comandes, etc.

En fi, tot el que és necessari pel funcionament a la botiga. Ja li he dit que em té a la seva disposició tant com en necessiti.

R: Crec que aquest període és importantíssim! És molt valuosa i indispensable  la seva la bona predisposició per ajudar-nos en tot el que sigui necessari,

 

Algun consell que donaríeu a un empresari o empresària que vulgui transmetre la seva empresa?

C: Els recomanaria que vinguin a Reempresa. És important poder arribar a un acord econòmic i una vegada  resolt aquest tema, Reempresa t’ajuda en tota la gestió de la venda o cessió.

R: Recomano que una persona que vulgui agafar un negoci en cessió vingui al Tecnocampus. A mi em va donar confiança saber que donaven aquest servei perquè ja coneixia els serveis que donen a emprenedors i ens han ajudat en tota la gestió.