“Fins ara he viscut i m’ha encantat la meva feina, em sento molt còmode treballant de cara al públic. Però sentia que era el moment de fer un canvi"

Publicado el 12-04-2019Empresa: Forn Vanny. Localitat: Mataró | Cedent (C): Vanesa Martínez | Reemprenedora (R): Marta Maria Gómez

Vanessa, en que consisteix l’activitat de la que has viscut fins ara: el Forn Vanny?

C: És una forneria que ven pa, entrepans, llaminadures, patates... El dia a dia és estar amb els clients.

 

Els clients principals són del barri?

C: Els meus clients són principalment famílies i joves. Pares i mares que venen amb els seus fills, i joves que venen a comprar l’esmorzar a l’hora del patí. No és casualitat que els clients que tinguem siguin majoritàriament joves ja que el forn està molt ben situat, te al costat dues escoles i un institut.

 

Perquè vas pensar en  cedir el negoci?

C: La veritat és que ja porto 16 anys portant l’empresa i sentia que  tocava fer un canvi, fer una altra cosa. Em sento molt còmode treballant de cara al públic. Però sentia que era el moment de fer un canvi de rumb.

 

Com vas conèixer Reempresa

C: Vaig conèixer el servei de Reempresa a través d’una noia que també ha traspassat la seva empresa de bugaderia amb el servei de Reempresa al Tecnocampus. Em va dir que havia sigut un molt bon servei i molt professional i que m’ajudarien en tot el procés. Així que hi vaig contactar!

 

En què creieu que us ha ajudat Reempresa?

C: En el meu cas, quan vaig agafar la botiga  també en traspàs ara fa 16 anys no va ser així, t’ho asseguro. En aquest procés hem aconseguit que el resultat final fos satisfactori per totes dues parts.

 

També l’ha vas agafar en traspàs?

C: Quan ho vaig agafar era una botiga de llaminadures. I ho vaig anar fent al meu gust, ampliant els productes que venia.

 

Quin consell li donaries a algú que està en la teva situació i que vol cedir un negoci?

C: Que utilitzin el servei de  Reempresa, m’han atès molt bé al Tecnocampus. M’han facilitat moltíssim el fet de cedir el meu negoci.

 

Quin consell li has donat tu a la reemprenedora?

C. Tots els que he pogut. Tot el que he après en el dia a dia: secrets de com captar clients i de com enfocar el tracte al client, que al final és la base del negoci.

 

Algun comentari que vulguis fer?

C: Doncs que després del procés amb Reempresa potser em plantejo comprar un nou negoci i tornar a reemprendre!