"Recomanaria Reempresa el cent per cent: jo no hauria pogut avançar sense aquest suport ni la seva ajuda"

Publicado el 27-02-2024Parada de fruits secs i fruita al Mercat Central de Sabadell | Ubicació: Sabadell | Reemprenedor: Kevin Rodríguez Márquez

1. Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?
R: Pel que fa a la formació, compto amb el graduat d'Educació Secundària Obligatòria i respecte la meva trajectòria professional, tinc experiència com a comercial. He treballat també en el sector de la telefonia i en un centre comercial.
 
2. Quines són les motivacions que l'han impulsat a venir a Reempresa?
R: La meva principal motivació per recórrer al servei de Reempresa ha estat la facilitat i l'ajuda que t'ofereixen a l'hora de posar en marxa un negoci.
 
3. Com ha definit el tipus d'empresa a reemprendre? En quins criteris es basa?
R: La realitat és que em trobava sense feina i em va arribar l'oportunitat d'agafar un negoci en funcionament, i després d'estudiar amb un tècnic d'empresa la viabilitat del negoci, vaig considerar que era una bona oportunitat.
 
4. Què t'ha aportat Reempresa en aquest procés de cerca d'empreses? Quina és la seva experiència al respecte?
R: En el meu cas per una persona coneguda del Mercat Central em vaig assabentar que aquesta parada es trobava a la venda i posteriorment em vaig posar en contacte amb Reempresa.
 
5. Té algun comentari personal a fer d'aquesta experiència?
R: Adquirir un negoci amb Reempresa ha estat una experiència molt enriquidora, tant personalment com professionalment.
 
6. Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresari? Recomanaria Reempresa?
R: Doncs el que li diria és que tingués molta paciència i empenta, que tingui molt clar el que vol fer i que vagi amb totes les ganes a aconseguir-ho. Recomanaria Reempresa el cent per cent: jo no hauria pogut avançar sense aquest suport ni la seva ajuda, m'ha semblat un servei especialment útil.