Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot

Josep Berga Vayreda

Josep Mª Corominas Barnadas

Alcalde

Com a alcalde de la ciutat d’Olot, considerem una oportunitat per les empreses i emprenedors del nostre territori  formar part  del Centre de Reempresa de Catalunya, en el qual col·laboren la Diputació de Girona, la patronal Cecot i la Fundació CP’AC, a més d’una xarxa d’entitats locals que treballen donant suport en el món de l’emprenedoria i l’empresa.

La comarca de La Garrotxa, ha estat sempre una comarca amb una important representació industrial, acompanyada d’un conjunt d’empreses auxiliar que ho complementen sense oblidar-nos d’una amplia de xarxa comercial i de serveis que ho fa possible i un entorn natural i turístic que ho complementen.

En aquest entorn, un programa com Reempresa, ha de permetre poder acompanyar a les empreses en els processos de cessió i als emprenedors que tenen interès en gestionar-la per tal de fer possible que aquest equilibri productiu de la comarca es mantingui, mantenint així també l’ocupació.

Des de l’ajuntament fa anys que s’està apostant per l’emprenedoria i Reempresa ha de permetre aconseguir un marc d’informació i acompanyament que ha de facilitar la  compravenda d’empreses amb el màxim de garanties, afavorint la continuïtat empresarial i obrint noves oportunitats a persones emprenedores.

És una mostra més que la col·laboració entre el sector públic i el sector privat és un factor clau, per afavorir el manteniment i millora de l’activitat i l’ocupació a la comarca.

consultalesdades2