Aeball

Associació Empresarial de L'Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL)

Manuel Rosillo

Manuel Rosillo

President d'AEBALL

Des d’AEBALL som molt conscients de les dificultats que estan patint les empreses després de tants anys de crisis.
Precisament per aquest motiu hem endegat fa uns mesos la campanya “Salvem les Empreses, la nostra riquesa”, per tal d’aconseguir millores que facilitin el creixement, la supervivència de les empreses.

És molt important facilitar la creació d’empreses, l’emprenedoria, però volem transmetre a la societat que és tant o més important encara mantenir les empreses que ja existeixen, que tenen un know-how, una experiència, un equip humà, una estructura, espais, maquinària, serveis, productes, clients, proveïdors, col·laboradors... En definitiva un negoci en marxa, que ha costat temps i diners fer que sigui rentable, un negoci que manté i que crea llocs de treball.

És per aquesta raó que volem recolzar el model Reempresa, basat en la cessió de negocis ja existents a emprenedors o reemprenedors que consideren interessant prendre el relleu. Creiem que Reempresa, d’una banda, facilita la continuïtat de les empreses, i d’altra proporciona als emprenedors l'oportunitat d’aprofitar els anys d’experiència i la inversió en temps i diners d’un altre empresari i del seu equip.

Estem a disposició de totes aquelles empreses i persones del territori interessades en aquest model.


Telèfon: 93 337 04 50