Consell Comarcal Baix Empordà


Joan Manel Loureiro Vall

President

Començar un negoci no és fàcil, sovint implica esforç, dedicació, il·lusió... La comarca del Baix Empordà sempre s’ha caracteritzat per ser terra de persones emprenedores. Qui més qui menys té els pares, un germà o algun parent que té negoci propi. Catalunya és un país de petites i mitjanes empreses, liderades per gent que s’ho creu, que ho viu: un hotel, un restaurant, una perruqueria, una botiga de roba, una pastisseria, un celler, un bar, una indústria... Les empreses són un actiu capital que no podem deixar perdre. Per això, des de les administracions hem de fer totes les polítiques que estiguin al nostre abast per aplanar el camí.

A vegades, els empresaris i empresàries no poden tirar endavant els seus negocis per diferents motius: jubilació, malaltia, manca de facturació..., situació que sol generar tristesa i frustració ja que són molts dies i anys d’esperances dipositades.

En l’atletisme, les curses de relleus són proves per equips en què cadascun dels components és un corredor essencial per aconseguir la fita. A través del servei Reempresa volem posar al vostre abast totes les eines necessàries perquè pugueu passar el vostre testimoni a un nou emprenedor/a.

Des del servei Reempresa prepararem els rellevistes perquè puguin lliurar i rebre el testimoni de la seva empresa, els ensenyarem casos d’èxit, casos reals, aspectes fiscals, laborals i jurídics de la transmissió, aspectes de negociació, etc.

Si voleu ser corredors o receptors del testimoni, us ajudarem a fer que no només pugueu participar, sinó que pugueu guanyar.

consultalesdades2