Diputació de Barcelona

Diputació de Barcelona

Marc Castells i Berzosa

Núria Marín i Martínez

Presidenta de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç, dona suport a les polítiques de creació, consolidació i creixement d’empreses que porten a terme els ens locals de la província de Barcelona, apropant i proveint els recursos i serveis adequats a les necessitats de les persones emprenedores i les empreses que acudeixen a qualsevol del centenar de Centres Locals de Serveis a les Empreses que existeixen a la nostra província.

La implantació del Centre Reempresa de Catalunya ha permès als Centres Locals de Serveis a les Empreses d’ampliar la seva cartera de serveis. Per aquest motiu, des de la Diputació de Barcelona hem impulsat la seva implantació territorial, dotant als 35 ens locals que participen del projecte de les eines i mecanismes específics per a l’impuls de les iniciatives de reempresa.

Aquest projecte compta també amb l’establiment de programes de formació, assessorament i assistència, a més d’un servei d’intermediació en els processos de compra-venda transparent i independent. Tots aquests productes i serveis que es posen a la disposició d’ens locals, cedents i reemprenedors han estat pensats amb l’objectiu de donar suport a la continuïtat de les empreses.

Consulta el Termòmetre de la ReempresaConsulta els Punts d'Atenció