Ara, t'ajudem a trobar un local de titularitat municipal

Ara pots consultar tots els locals de titularitat municipal que, actualment, tens a la teva disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

See more
ARA, T'AJUDEM A TROBAR UN LOCAL DE TITULARITAT MUNICIPAL

Estrenem app mòbil!

Tenim una molt bona notícia: Estrenem app perquè puguis dur sempre Reempresa a la butxaca! Tant si tens dispositiu Android com iPhone, ara pots consultar tots els anuncis des del teu mòbil!

See more
ESTRENEM APP MÒBIL!

10 anys fent Reempresa

Aquest passat dimarts, 13 de desembre, vam celebrar els 10 anys de col·laboració amb la Generalitat de Catalunya per difondre i fer de Reempresa el mercat de compravenda de negocis de referència a Catalunya.

See more
10 ANYS FENT REEMPRESA

Forma't per fer créixer la teva empresa

Has comprat un negoci i vols fer-lo créixer? Vols que el teu negoci faci un salt? Si és així, t’interessa assistir als tallers de Recreixement.

See more
FORMA'T PER FER CRÉIXER LA TEVA EMPRESA

Ja saps com finançar la compra de la teva empresa?

A CaixaBank i a la Cecot sabem la dificultat que suposa crear i consolidar models de negoci viables. Per això han impulsat Reempresa, un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses econòmicament viables mitjançant un relleu en la propietat i en la direcció.

See more
JA SAPS COM FINANÇAR LA COMPRA DE LA TEVA EMPRESA?

Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

See more
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

Reempresa works!

Since its launch, Reempresa helped save 2,000 catalan companies and more than 6,000 jobs

PARTICIPATE NOW

News

Sala de Premsa - 08/03/2023

Les dones ja representen un 45% del total de persones reemprenedores

Avui, coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, hem volgut fer un anàlisi del paper d'aquestes en el món de la reemprenedoria. La realitat és que des del 2011 any, en que va néixer Reempresa, cada cop són més les persones que decideixen reemprendre un negoci. Tot i així, seguim treballant per ajudar a totes aquelles persones, dones i homes, que vulguin emprendre puguin fer-ho a través de la compra d’un negoci que ja està en funcionament i a superar junts i juntes els reptes que l’empresa i l’emprenedoria ens posen dia rere dia al davant.

Sala de Premsa - 24/02/2023

Reempresa ha evitat la pèrdua de més de 1.400 llocs de treball del sector industrial des del 2011

Laura Sallent va agrair el compromís de la direcció general d’Indústria i del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya “per creure i apostar per la col·laboració publicoprivada i apostar per un projecte com Reempresa que segueix evitant cada dia la destrucció d’empreses i la pèrdua de llocs de treball a Catalunya”.

Sala de Premsa - 13/02/2023

Una seixantena d’emprenedors/es i empresaris/àries participen a la Matinal de la Reempresa del Vallès Occidental

Reempresa ha evitat, des del 2011, el tancament de més de 602 negocis al Vallès Occidental, que han generat més de 26,5 milions d’euros d’inversió induïda i han permès salvaguardar més de 1.698 llocs de treball a la comarca.

Sala de Premsa - 07/02/2023

Reempresa organitza una matinal d’activitats i conferències per incentivar la compravenda d’empreses al Vallès Occidental

Al llarg del matí hi haurà activitats de sensibilització, formació i networking per conèixer com comprar o vendre una empresa i presentar candidats i candidates per a la compra, o bé empreses en venda.

News RSS See all news

Contact Points

Our offices

See the list

Tweets