Benvingut/da a Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Una iniciativa de la patronal Cecot i d'Autoocupació que treballa per evitar el tancament de negocis per falta de relleu.

See more
BENVINGUT/DA A REEMPRESA

Troba un comprador/a per a la teva empresa a l'exterior

“Reempresa Internacional” és un servei de cerca activa a nivell internacional de potencials compradors interessats en l’adquisició del teu negoci (particulars, empreses i/o inversors).

See more
TROBA UN COMPRADOR/A PER A LA TEVA EMPRESA A L'EXTERIOR

Ara, t'ajudem a trobar un local de titularitat municipal

Ara pots consultar tots els locals de titularitat municipal que, actualment, tens a la teva disposició per posar en marxa una idea empresarial o per agafar el relleu d'un negoci en funcionament en una nova ubicació.

See more
ARA, T'AJUDEM A TROBAR UN LOCAL DE TITULARITAT MUNICIPAL

Busques comprador/a per a la teva empresa?

Completant els serveis de Marketplace i consultoria de Reempresa, posem a la teva disposició un nou servei de cerca activa de potencials compradors o compradores per a la teva empresa

See more
BUSQUES COMPRADOR/A PER A LA TEVA EMPRESA?

Ja saps com finançar la compra de la teva empresa?

A CaixaBank i a la Cecot sabem la dificultat que suposa crear i consolidar models de negoci viables. Per això han impulsat Reempresa, un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses econòmicament viables mitjançant un relleu en la propietat i en la direcció.

See more
JA SAPS COM FINANÇAR LA COMPRA DE LA TEVA EMPRESA?

Reempresa works!

Since its launch, Reempresa helped save 2,000 catalan companies and more than 6,000 jobs

PARTICIPATE NOW

News

Sala de Premsa - 22/05/2023

La Xarxa Cesca, nova entitat adherida a Reempresa

La Xarxa Cesca (Xarxa Comunitària d’Economia Social i de Cures) és un espai integrador i inclusiu, d’autoorganització i d’apoderament, on el veïnat, els col·lectius, entitats i serveis de l’Esquerra de l’Eixample treballen col·lectivament i amb vocació de connectar amb altres agents actius tant del barri com d’arreu.

Sala de Premsa - 24/04/2023

Reempresa, el mercat de compravenda de pimes de Catalunya, arriba a la fita de les 4.000 empreses salvaguardades des del 2011

El Centre de Reempresa de Catalunya és un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que, durant aquests últims anys s’ha anat consolidant al conjunt de Catalunya. Xavier Panés, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya: “Reempresa ha aconseguit esdevenir un exemple d’èxit de col·laboració publicoprivada i un mecanisme real que permet mantenir viu el nostre teixit empresarial i, a la vegada, evitar la pèrdua de llocs de treball”.

Informacions d’interès - 24/04/2023

Subvencions destinades a l'impuls de cooperatives de treball integrades per persones joves (Fem Coop!) – Ajuntament de Lleida

Aquesta línia proposa la concessió d’ajuts per al desenvolupament d’activitats emmarcades en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària i liderades majoritàriament per persones joves. Concretament, els ajuts s’adrecen a persones físiques que vulguin crear una cooperativa i a cooperatives de recent creació.

Sala de Premsa - 21/04/2023

Una setantena de persones emprenedores i empresàries es connecten a una nova edició de la Matinal Virtual de la Reempresa

El Centre de Reempresa de Catalunya va organitzar un matí per donar a conèixer empreses en funcionament que busquen un relleu i posar en contacte a cedents i reemprenedors/es del territori.

News RSS See all news

Agenda

  • Actualment no hi ha cap entrada en aquesta categoria

Contact Points

Our offices

See the list

Tweets