Ajuntament de Sabadell

Marta Farrés

Marta Farrés

Alcaldessa de Sabadell

Donar suport a les empreses i persones emprenedores ha estat sempre una prioritat de l’Ajuntament de Sabadell. Ara, però, davant la situació de crisi socioeconòmica derivada de la COVID-19, aquest acompanyament és més necessari que mai. Travessem moments difícils i d’incertesa. Però a Sabadell tenim talent i la ciutat té prou múscul perquè, amb el suport de les mesures adients, fem possible entre tots i totes el ressorgiment i que puguem avançar cap al millor dels futurs.

I per això estem destinant dedicació i grans esforços per afavorir l’activitat econòmica. En aquest marc, estem assentant les bases per reforçar el teixit industrial i atreure noves empreses, que puguin crear llocs de treball. Alhora potenciem el creixement de les empreses existents i, si cal el nostre suport, contribuïm al traspàs efectiu de negocis en funcionament perquè no es perdin.

En aquest últim àmbit, hi juga un paper destacat Reempresa, que facilita el relleu empresarial i dona oportunitats a persones emprenedores que prefereixen continuar un projecte ja encetat i que funciona. Al mateix temps, s’evita el tancament de negocis econòmicament viables i també la destrucció d’ocupació a la ciutat.

Sabadell disposa d’un Centre Reempresa dins de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a, ubicada al Vapor Llonch. En col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, s’hi ofereix assessorament per a qui vol vendre la seva empresa com també a les persones emprenedores disposades a donar-li continuïtat. Els resultats d’aquesta iniciativa són realment positius. Amb tot es contribueix a fer de Sabadell una ciutat on es manté la tradició empresarial i la capacitat emprenedora, tot afavorint l’activitat econòmica i, en definitiva, el progrés col·lectiu.Actualment, l’Ajuntament de Sabadell a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Sabadell, Gallifa, Sant Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció