CEPTA

Confederació empresarial de la provincia de Tarragona (CEPTA)

Josep Antoni Belmonte

Josep Antoni Belmonte

President

A CEPTA creiem en les empreses i apostem per fer més visible i eficaç la seva tasca. La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona és la xarxa empresarial més gran de les comarques tarragonines, integrada per 42 gremis i associacions i més de 25.000 empreses de diversos sectors econòmics i és una entitat compromesa amb el territori, que representa les associacions empresarials i empreses, i trasllada les seves demandes a les representants patronals i administracions de l’àmbit regional i nacional.

Tant des de CEPTA com des de Reempresa treballem per ajudar a mantenir l’entramat empresarial que sempre ha estat la clau de volta de la nostra societat. Creiem en la tasca econòmica, però també social, que aporta la tasca de tots els empresaris i emprenedors, i per aquest motiu ens sumem al Centre de Reempresa de Catalunya, que aposta per donar una segona vida a aquelles activitats empresarials que, per diversos condicionants, necessiten encetar una nova etapa.

D’aquesta manera, tots els associats de CEPTA que ho desitgin, poden adreçar-se a la confederació empresarial per participar d’aquest nou model d’emprenedoria, que fomenta la continuïtat d'empreses que són viables econòmicament i que cerquen un relleu en la seva propietat i direcció, evitant així la desaparició d'un gran nombre d'empreses que no troben la manera de donar continuïtat a la seva activitat.

Aquest és un servei més dels que ofereix CEPTA al conjunt de les comarques de Tarragona, una oportunitat  més d’esperonar l’activitat empresarial, que s’afegeix a accions com la promoció empresarial dels associats a través dels nostres clubs –internacionalització, riscos laborals, fiscal...– però també via la nostra cartera de serveis, activitats de networking, programes de formació i sessions informatives especialitzades.