Noves subvencions per al foment de l'inici de nova activitat econòmica per a treballadors/es autònoms/es (Activa Autòno+)

Publish on 27-07-2022

Start date: 27-07-2022

End date: 27-07-2022L'Ajuntament de Barcelona posa en marxa les noves subvencions per al foment de l'inici de nova activitat econòmica per a treballadors/es autònoms/es.
 
Qui ho pot sol·licitar?
Aquells reemprenedors/es/persones físiques que estaven en situació d’atur i empadronades a la ciutat de Barcelona que hagin iniciat, a partir de 14 de març del 2020, una nova activitat econòmica com treballadors/es autònom/es o noves persones sòcies de cooperatives de treball associat inscrites al Registre General de Cooperatives.
 
Quina és la quantia de la subvenció?
La quantia de la subvenció màxima serà de 3.000 €.
 
Quin és el règim de compatibilitats?
Les subvencions seran compatibles amb:

Ara bé, el seu import no podrà ser, en concurrència amb altres subvencions, bonificacions o ajuts rebuts, superior al cost de l’inici de l’activitat econòmica per part del/la reemprenedor/a.
 
Quins són els requisits?
Per poder ser beneficiari/ària de la subvenció s’han de complir els següents requisits:

 
Si compleixo amb els requisits, com ho puc tramitar?
Per a poder tramitar la sol·licitud, s’haurà d’aportar tota la documentació necessària telemàticament des del Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona amb Certificat Digital.
 
Quin és el termini?
El termini per presentar sol·licituds s’ha establert des del 9 d’agost fins al 30 de setembre de 2022.
 
Documents i impresos
Per a la presentació de sol·licituds és necessària la següent documentació:

 
En cas de dubtes respecte d’aquesta subvenció, no dubtis en posar-te en contacte amb l’equip de Reempresa a través del següent correu: info@reempresa.org o, alternativament, número de telèfon: 932 66 74 38. Estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te!

Informacions d’interès