Subvencions per al foment de l'inici de nova activitat econòmica per a treballadores autònomes (Activa Autòno+ 2023) – Ajuntament de Barcelona

Publish on 26-05-2023

Start date: 26-05-2023

End date: 26-05-20231.  Qui ho pot sol·licitar?
Poden ser sol·licitants i/o beneficiàries de la subvenció aquelles persones físiques que trobant-se en situació d’atur i empadronades a la ciutat de Barcelona, hagin iniciat una nova activitat econòmica com a:

2.  Quines són les línies de la subvenció?
Les línies de la subvenció inclouen les despeses de:

3.  Quina és la quantia de la subvenció?
La quantia de la subvenció màxima serà de 3.000 euros de les despeses justificades del primer any d’inici de l’activitat.

4.  Quins són els requisits?
Per poder ser beneficiari/ària de la subvenció s’han de complir els següents requisits:

5.  Quin és el termini
El termini serà de dos mesos des de l’endemà de l’aprovació definitiva de les bases reguladores. La data definitiva de l’inici del període es publicarà a la web municipal i a la del programa: www.barcelonactiva.cat/autonomes.

6.  On ho puc tramitar?
De forma telemàtica, des del tràmit del Programa Activa Autòno+ 2023, a l’Oficina Virtual de Tràmits de l'Ajuntament de Barcelona amb Certificat Digital: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca

7.  Quina documentació s’ha d’aportar?
Per a la presentació de sol·licituds és necessària la següent documentació

Més informació:
En cas de dubtes respecte d’aquesta subvenció, no dubtis en posar-te en contacte amb l’equip de Reempresa a través del següent correu: info@reempresa.org o, alternativament, número de telèfon: 932 66 74 38. Estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te! 

Informacions d’interès