Conveni de col·laboració entre Secot BCN i Reempresa

https://terrassadigital.cat/

Publish on 03-05-2022

Start date: 03-05-2022

End date: 03-05-2022L’objectiu és treballar junts per fomentar la compravenda de negocis al nostre país. Les empreses i persones que la Secot derivi a Reempresa podran rebre atenció i acompanyament personalitzat tant per si el que volen és cedir la seva empresa com si el que desitgen és adquirir-ne una en funcionament. L’objectiu d’aquesta col·laboració és disseminar els serveis, recursos i el mercat de la Reempresa entre els membres i usuaris de l’associació.

Per Roberto de Dalmases, president de Secot BCN, “la signatura d’aquest conveni de col·laboració és molt important ja que podrem posar a disposició dels usuaris i usuàries de Secot una nova via d’emprenedoria sense la necessitat de crear una empresa des de zero”. Per Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, “des de Cecot tenim moltes ganes de poder generar oportunitats conjuntament”.

«No destruir el teixit empresarial és transcendental per l’economia i la societat en general i aquests són valors que compartim plenament amb la Secot». Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. En aquest sentit, el programa Reempresa és un model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual una nova persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

Reempresa va iniciar el servei a l’any 2011 i ha assolit més de 3.400 reempreses d’èxit, les quals han generat més de 162 milions d’euros d’inversió induïda i han salvaguardat prop de 9.700 llocs de treball a Catalunya. Actualment, al web del Centre de Reempresa de Catalunya hi ha més de 1.300 negocis que busquen un relleu.

L’acord signat entre les dues entitats significa sumar esforços, informació i recursos per augmentar el rendiment d’un model de creixement empresarial que podria evitar el tancament del màxim nombre d’empreses durant el temps d’execució del programa al territori i salvaguardar llocs de treball, tal i com s´ha demostrat en aquests anys de funcionament del projecte.

Font: terrassadigital.cat

Reempresa als mitjans