«És com tenir un soci que t’ajuda a redefinir la teva empresa»

Diari de Girona

Publish on 25-04-2024

Start date: 25-04-2024

End date: 25-04-2024Deu anys de col·laboració. Reempresa i la Diputació de Girona treballen junts des del 2013 amb l’objectiu d’evitar el tancament d’empreses viables i la destrucció d’ocupació al territori, fomentant la compravenda de negocis. Immaculada Melis va adquirir fa menys d’un any una botiga a Palafrugell i aquesta iniciativa ha estat clau per a les múltiples gestions que ha hagut de fer des del moment que va decidir fer l’operació.

«Afavorir la continuïtat de negocis ja existents és tan important com que se n’implantin de nous», va asegurar el vicepresident primer de la Diputació, Pau Presas. Aquesta relació entre Reempresa i la Diputaciótindrà continuïtat i les dues parts ja han subscrit la renovació del conveni per dos anys més, fins a finals del 2025. «Estem contents perquè l’objectiu és compartit i treballem conjuntamente per promoure la transmissió d’empreses en funcionament

que necessiten un relleu per seguir endavant i evitar-ne el tancament», va afirmar el president de Cecot i de Reempresa, Xavier Panés.

Accedeix a la notícia

Reempresa als mitjans