L'Ajuntament renova el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya

http://www.molletvalles.cat

Publish on 24-01-2018

Start date: 24-01-2018

End date: 24-01-2018

Des de 2014, Mollet del Vallès, disposa d'un punt d'atenció de la Reempresa amb l'objectiu d'impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica. 
Des d'aleshores, s'ha evitat el tancament de 44 empreses ajudant a mantenir més de 130 llocs de treball al Baix Vallès,principalment de Mollet. 
El Punt Atenció Reempresa de Mollet és el punt de referència de diferents municipis del Baix Vallès: Mollet del Vallès, Parets del Vallès, Montmelò, Montornès del Vallès, Vallromanes, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Sant Fost de Campsentelles.
Per al president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad "és un honor que el primer acte de Reempresa d'aquest 2018 es faci a Mollet, una ciutat referent dins la xarxa de municipis que treballen amb Reempresa per la seva rellevància empresarial i el seu compromís i rigor en la formació".  
Des de la Diputació de Barcelona, el seu el gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, Leandre Mayola, ha volgut destacar que "Mollet també serà clau en aquesta nova etapa que inicien i en la que no només seguirem treballant per evitar el tancament d'empreses, sinó que també caldrà vetllar perquè aquells que les han adquirit es puguin consolidar mantenint la viabilitat del seu negoci"
L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha volgut agrair "la bona feina que estan fent tots els professionals municipals en aquest espai de confluència que ens permet minvà el màxim possible la destrucció de llocs de treball i augmentar la creació de nous". Per Monràs "com demostra el darrer reconeixement que hem rebut i que ens situa entre els vint municipis de tot l'Estat que més inverteix en Serveis Socials, seguirem treballant en aquesta línia, però no ha de ser l'única. Reempresa és un clar exemple de la necessària col·laboració entre els àmbits públic i privat, una col·laboració  que ens permet prioritzar que els nostres ciutadans puguin optar a una feina estable i digne evitant-los així la dependència dels ajuts".   
  
Només l'any passat, amb el suport de l'Ajuntament de Mollet del Vallès,  a través de la seva Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), 72 nous negocis van iniciar la seva activitat amb la creació de 88 nous llocs de treball. 
A l'acte de renovació també hi han assistit el regidor d'Ocupació Raúl Broto i el director del programa Albert Colomer. 

Font: http://www.molletvalles.cat

Reempresa als mitjans