“Davant l'impossibilitat de treballar en el que havia fet els últims anys, vaig decidir buscar noves alternatives”

Publish on 04-04-2016Nom i cognoms del reemprenedor: Ignasi Masriera Turró | Edat: 55 anys | Data de la formalització de la compravenda: 14/03/2016 | Activitat actual: Cansaladeria

1­ -  Com va conèixer Reempresa?

A través de Barcelona Activa

2­ - Quina ha sigut la seva experiència i formació prèvia a la compra de la cansaladeria? Quin paper ha jugat i jugarà el cedent en l’acompanyament i la transmissió del coneixement?

No tenia experiència prèvia per la qual cosa l’acompanyament del cedent és primordial. Per altra banda faig cursets de formació ocasionals en el Gremi de carnissers i xarcuters de Barcelona.

3­ - Com va arribar a plantejar-se la compra del seu propi negoci? Com es planteja el futur del mateix?

Davant l’impossibilitat de treballar en el que havia fet els últims anys, vaig decidir buscar noves alternatives. Crec que és una oportunitat de cara al futur.

4­ - Com definiria el procés de compravenda de la cansaladeria? Quines dificultats i facilitats s’ha trobat?

El procés ha estat força bé i si ha hagut alguna dificultat ha estat donada més aviat amb el cedent en el moment de reunir informació ja que reunia una informació comptable molt bàsica.

5­ - De l’1 al 10, com valoraria la complexitat d’un procés de compravenda? Creu que és important l’assessorament per part de persones especialitzades en compravenda?

Crec que és important l’assessorament d’una tercera persona. Tot i que em costa posar una xifra, potser un 8.

6­ - Què li ha aportat l’assessorament de Reempresa en el seu cas?

La mediació i l’assessorament és bàsic sobretot en el meu cas que no estic habituat en aquest tipus de negociacions.

7­ - Tenint en compte la seva experiència, què recomanaria a una persona que es planteges  la compra de la seva pròpia  empresa?

Suposo que mirar-se bé tota la informació comptable de l’empresa i valorar la situació i les oportunitats que ofereix el negoci a adquirir.

8­ - Recomanaria Reempresa a algun conegut? 

Si, ho recomanaria.