“Des de Reempresa es va organitzar una reunió telemàtica per presentar a la cedent i a la reemprenedora, i de seguida van arribar a un acord”

Publish on 19-09-2022Era Jançana | Ubicació: Vielha | Nom del cedent: Sílvia (C) | Nom del reemprenedor: Gemma Domènech (R)

La Gemma vivia a Anglaterra, però tenia ganes de tornar a Catalunya per reemprendre un negoci i poder treballar per compte propi. Va buscar a la pàgina web de Reempresa quins negocis en funcionament hi havia disponibles i quins d’aquests podien ser del seu interès. Entre tots ells, va trobar la botiga de la Sílvia; l’herbolari Era Jançana.
 
La Sílvia va obrir l’herbolari, una botiga d'alimentació ECO i BIO, l’any 2009 a Vielha. Fa un temps va decidir que la volia cedir per motius personals i va contactar amb els tècnics de Reempresa per posar un anunci de cessió a la pàgina web i que així, algú li pogués agafar el relleu.
 
Quan la Gemma va trobar la botiga de la Sílvia a la pàgina web de Reempresa, es va interessar per ella i es va posar en contacte amb els experts de Reempresa per conèixer-la a ella i al seu negoci.
 
Des de Reempresa vam organitzar una reunió telemàtica a través de Teams per presentar a les parts i de seguida es van entendre i van arribar a un acord.
 
La Sílvia va ajudar a la Gemma a buscar habitatge a la Val d'Aran i mentrestant van anar avançant amb tots els passos proposats per Reempresa com la carta d'intencions, el contracte d'arres i el contracte de compravenda d'activitat, entre altres coses.
 
La gestió d’aquest procés va resultar en un altre cas d’èxit per part de Reempresa i avui la Gemma és la nova propietària de l’herbolari Era Jançana.