"Durant les fases de negociació la cedent ja m’indicava què podia millorar del negoci.."

Publish on 29-05-2019Empresa: Panadería y degustación Fuentes | Localitat: Barcelona | Cedent: Judit Silvia | Reemprenedora: : Juana Garaicoa

A què es dedica l’empresa transmesa?

El negoci cedit és un forn de pa amb degustació a costat de “La maquinista”, barri de Sant Andreu. El local està situat en una zona de gran pas dels veïns, per tant, els clients son del barri.

 

Per què no podies continuar amb el negoci?

C: Per motius de salut i cansament ja feia temps que tenia pensat vendre el negoci. Vaig parlar amb forces interessats, però des del primer cop que vaig veure la Juana sabia que ella era la millor candidata.

 

Motiu per a reempendre? Per què aquesta empresa?

R: Estava en situació d’atur i volia autoocupar-me. Trobava molt interessant iniciar un projecte personal i donat la meva experiència com a treballadora en diverses panaderies de Barcelona sé que estic preparada per tenir el meu propi negoci de panadería i degustació.

 

Vols afegir canvis o innovacions?

R: Durant les fases de negociació la cedent ja m’indicava què podia millorar. Per això, ara que el negoci el gestiono jo, vull impulsar-lo i fer-li un rentat de cara.

 

Quins coneixements tenies sobre panaderies?

R: He estat treballat durant 7 anys al món de l’hostaleria, concretament, en panaderes.

 

Quin servei us ha ofert reempresa?

R: Jo no tenia capacitat per emprendre, amb la meva consultora vam estar setmanes treballant el pla de reempresa, i gràcies això em van poder donar el finançament que sol·licitava.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: Sí, és molt important, sempre és millor que el reemprenedor tingui coneixements del sector. La Juana era la candidata perfecte perquè ja tenia coneixement i experiència en el sector.

 

Consell per a futurs reemprenedor i cedents que vulguin venir a Reempresa?

C: Als reemprendors els hi diria que ser empresari és difícil i cal mentalitzar-se.