"Ja us coneixíem i havíem tingut una molt bona experiència, i és per això que hem tornat a comptar amb Reempresa per a la compra d’un nou negoci."

Publish on 13-01-2023Difont comunicació | Ubicació: Barcelona | Nom de la cedent: Carme Font (C) | Nom del reemprenedor: Ignasi Cardoner (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: Difont comunicació és una empresa especialitzada en arts gràfiques mitjançant el disseny i l'assessorament lingüístic en diverses llengües, la impressió i manipulació dels diferents productes que requereix una entitat per a l'organització interna i promoció comercial.
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Vam decidir posar a la venda l’empresa perquè ja volíem jubilar-nos i perquè volíem que l’empresa continués en marxa i no deixar perdre el potencial d’aquesta, ja que son més de 16 anys treballant-hi.
 
Per què vas decidir reemprendre una empresa? Què et va fer decidir per aquesta?

R:  Nosaltres tenim una empresa del mateix sector, volíem ampliar la cartera i els clients. Ja vam comprar una empresa a través de Reempresa i és un valor afegit per nosaltres. Com que teníem una relació personal amb els cedents, el procés ha estat més fàcil.
 
Vols fer algun canvi o innovació?

R: En primer lloc, ens agradaria aterrar i seguir amb el que ja s’estava fent. Tot i això, el primer que tenim en ment per canviar és tornar a fer la web i millorar el posicionament i el màrqueting de l’empresa.
 
Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Portem en el sector des del 1986. És per això que tenim molta experiència. Portem uns 12 anys amb la nostra pròpia empresa i volem anar creixent.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Reempresa ens ha ofert un servei d’assessorament complet, ens ha orientat i ens ha facilitat totes les gestions.

R: Nosaltres ja us coneixíem i havíem tingut una molt bona experiència, i és per això que hem tornat a comptar amb Reempresa per a la compra d’un nou negoci.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: Més que important, ho trobem molt necessari i vital per a fer un bon traspàs, tan per la part compradora com per la part venedora de cara a acomiadar-se dels clients i proveïdors, ja que son molts anys de tracte.
 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Els diria que a Reempresa teniu un Marketplace gran, amb una extensa borsa d’empreses que fa que sigui fàcil trobar un possible comprador. També percebem l’ajut de Reempresa com un assessorament seriós, ja que tenen a l’administració pública darrere.
R: El fet que a través de Reempresa et portin tota la gestió ajuda a facilitar molt els tràmits i dona seguretat.