“Recomanaria Reempresa sense cap dubte perquè és el millor lloc on una persona pot acudir per demanar ajuda i assessorament”

Publish on 14-04-2023Tallers Ca N'Oriac | Nom del reemprenedor: Jose Manuel Osorio Sobredo

Ens pot explicar la seva formació i experiència professional?

La meva formació està relacionada amb l'electricitat i la mecànica industrial. Tot i que també disposo d'una titulació com a tècnic en automoció, cursos de prevenció i la meva experiència professional gairebé sempre ha estat relacionada amb el manteniment industrial i el muntatge de peces dissenyades per a vehicles o motors de proveïment elèctric.

Quines són les motivacions que l'han impulsat a venir a Reempresa?

Les motivacions no van ser unes altres que poder tenir l'assessorament i l'ajuda d'un personal qualificat que en cap moment em van deixar i així vaig aconseguir efectuar la compra del que és avui el meu taller de reparació de vehicles.

Què l'ha aportat Reempresa en aquest procés de recerca d'empreses?

Doncs sincerament, moltíssima tranquil·litat. És bastant complicat  comprar una empresa sense assessorament per la burocràcia que implica el contracte de compravenda, traspàs o lloguer. Per això, em van assessorar d'una manera més que perfecta.

Amb quantes empreses ha tingut contacte?  Fins a quina fase de Reempresa ha arribat? Actualment està en algun procés? Quina és la seva experiència al respecte?

Jo només he tingut contacte amb tres empreses, ja que jo venia amb una idea de què volia. Atès el fet que el propietari del taller que jo vaig comprar tenia a una assessoria jurídica darrere els tràmits com a contracte de compravenda, es va fer per ells.

A hores d’ara ja disposo del meu taller. Respecte a la meva experiència, estic molt content del servei prestat per part de Reempresa i sens dubte hi acudiria de nou.

Quins són els avantatges i les dificultats que s'ha trobat en aquest camí per reemprendre?

Els avantatges han estat poder comptar amb un personal molt qualificat, en especial una persona que m'ha ajudat en tot el procés des que vaig començar a investigar com fer el meu pla d'empresa per poder capitalitzar. És una persona amb la qual avui en dia segueixo en contacte i qui m'ha ajudat d'una forma tan clara i tan eficient que em sento en deute amb ella.

Ha seguit la formació proposada per Reempresa? És útil per encarar el procés de compravenda?

Jo no he seguit la formació. Ja que estava tot més que clar per part meva.

Té algun comentari personal sobre aquesta experiència?

Personalment, tornaria a repetir sense cap mirament. Crec que avui en dia és la millor baula per a una persona que només es fa autònoma i pretén comprar la seva pròpia empresa, o simplement busca assessorament, ja que, al principi tot és bastant complicat d'entendre.

Quin consell donaria a una persona que tingués el desig de convertir-se en empresari? Recomanaria Reempresa?

Des que soc autònom només  faig que promoure que les persones del meu voltant ho siguin. Principalment, perquè quan un té un desig en la seva vida ha de complir-lo.  M'agrada que les persones del meu voltant també ho siguin,  així sempre que parles amb algú, pot donar-te una visió diferent de la teva. Crec que cal incentivar més que la gent sigui emprenedora i tingui un motor econòmic més potent.

Sí, recomanaria Reempresa sense cap dubte. Crec que és el millor lloc on una persona pot acudir i demanar ajuda i assessorament per a poder optar al negoci que més s'adeqüi a les seves necessitats.