"Reempresa aporta total seguretat a ambdues parts, tant al cedent com al reemprenedor"

Publish on 10-01-2022Patufet Infants| Ubicació: Sant Adrià de Besòs| Nom de la reemprenedora: Vanessa (R)| Nom de les cedents: Verònica i Mari Carmen(C)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa? 
C i R: És una llar d’infants privada, autoritzada per la Generalitat, que compte amb 3 aules i 41 places. El centre està situat a Sant Adrià de Besos i  té més de 45 anys d’experiència.
 
Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R: Sempre ha sigut la meva professió i vocació. Fins ara treballava per compte aliena però les condicions no eren les més òptimes, així que vaig decidir emprendre o, en aquest cas, reemprendre la meva pròpia llar d’infants. Buscant per Internet vaig veure publicada “Patufet” i, després de visitar-la, vaig adonar-me que era la ideal.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Reempresa ens ha ofert seguretat i assessorament en tot el procés, així com ajuda en la valoració econòmica idònia del nostre negoci i la redacció de tota la documentació jurídica necessària, i tot de forma gratuïta.
Així mateix, agrair la dedicació del nostre consultor, ja que ha estat present en tot moment i sempre s’ha preocupat per conèixer l’estat del procés, resolent tots els dubtes que ens han anat sorgit amb molta rapidesa. L’acompanyament ha sigut excel·lent, de veritat.
R: Reempresa m’ha ofert una seguretat absoluta. Jo no tinc cap coneixement de compravenda d’empreses i doncs, únicament em queda confiar en algú la gestió d’aquesta matèria. Una vegada vaig tenir la reunió amb la meva consultora i amb el consultor de la Verònica i la Mari Carmen, vaig veure que estava en bones mans. Per això estem avui aquí.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C: Sí, i més en el nostre sector. Com és lògic, els pares són molt protectors amb els seus fills i doncs, no pot fer-se una transició brusca sense presentacions prèvies.
 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?
C: Que vinguin! Reempresa aporta total seguretat a ambdues parts, tant a cedent com reemprenedor. Sense aquesta seguretat i transparència, nosaltres no hauríem entregat mai la informació comptable del nostre negoci a un “desconegut”.
R: Estic d’acord amb la Verònica i la Mari Carmen. A més, sense vosaltres jo no hauria demanat segons quina documentació per total desconeixement de la mateixa.