"Reempresa ens ha facilitat la posada en contacte i l’acompanyament posterior, entre altres coses"

Publish on 01-07-2022Escola d'humanitats Artkhé | Ubicació: Barcelona | Nom del cedent: Xavier Bagunyà (C) | Nom del reemprenedor: José Ignacio Albert (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C i R: Artkhé és una escola d’Humanitats on s’ofereixen cursos, seminaris i conferències d’Història, Antropologia, Filosofia, Art, Literatura, Cinema i Música
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: Vaig decidir vendre l’escola perquè marxo a viure fora de Barcelona i doncs, se’m faria molt difícil de compaginar-ho.
 
Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir per aquesta?
R: No volia continuar treballant per compte aliè. Estava cansat. Volia iniciar una aventura pel meu compte com a freelance i, quan vaig conèixer l’escola del Xavi i em va explicar el que feia, no m’ho vaig pensar.
 
Vols fer algun canvi o innovació?
R: Sí! M’agradaria incloure també formació en l’àmbit empresarial. En concret, m’agradaria treballar la part psicològica i de benestar.
 
Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?
R: Sóc psicòleg, llicenciat en psicologia i MBA en Direcció i Organització d'Empreses.  He treballat com a cap de formació d’una gran empresa, però sempre m’ha cridat molt l’atenció el sector de la formació i l’educació.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?
C i R: Reempresa ens ha facilitat la posada en contacte i l’acompanyament posterior, a més d’assessoria en matèria legal i la redacció del Contracte d’Arres i de Compravenda.
 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C: I tant, és més, ja ho vàrem començar a fer fins i tot abans de la signatura de cap contracte. És essencial i continuarem fent-ho de cara als clients
 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa?
C: El temps és fonamental. Una cessió de negoci requereix temps per trobar a la persona adequada. Que no ho deixin córrer i que s’ajudin de Reempresa, ja que és una bona eina per posar-los en contacte amb diversos perfils de reemprenedors.