"Reempresa ens ha ofert un servei correctíssim i estem molt agraïts"

Publish on 07-04-2022Eneas Familiar| Ubicació: Barcelona | Nom de la cedent: Gemma (C) | Nom del reemprenedor: Robert (R)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: És una empresa de serveis socials i atenció a la llar per persones amb discapacitat i gent gran. També serveis de neteja a la llar. Actuem a la ciutat de Barcelona.
 
Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: Vaig començar ja fa una anys amb molta il·lusió però actualment per problemes de salut i cansament em veig obligada a cedir el negoci.

 
Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R: Doncs ja feia temps que buscava alguna cosa similar. Vaig veure l’anunci a Reempresa i em vaig interessar ja que és una ampliació de l’empresa que estic portant fins ara. Em vaig decidir per aquesta perquè els números són correctes i va haver química amb la part venedora.
 
Vols fer algun canvi o innovació?
R: A curt termini no tinc pensat fer res. Seguir amb el que ja havia iniciat la cedent.
 
Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Ens ha ofert un servei correctíssim i estem molt agraïts, ens ha ajudat a fer efectiva la compravenda i ens ha acompanyat en tot el procés.
R: He estat encantat de treballar amb vosaltres.

 
Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C: En el nostre cas és una part fonamental de la transmissió. De fet treballaré durant tres mesos més colze a colze amb el Robert.
R: Sense seguiment m’hagés repensat completament la compravenda.

 
Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa? I a un reemprenedor?
C: Que s’ho agafin amb calma i temps. És un procés llarg i feixuc, és important posar-se en mans de persones que t’assessorin i et guiïn.
R: Jo a les persones que volen reemprendre els hi  dic que es tingui molt clar el projecte futur que es vol reemprendre i cap on va.